Cine sunt cei trei polițiști acuzați că îi ajutau pe hoți să fure carburant din portul Constanța

464
Cine sunt cei trei polițiști acuzați că îi ajutau pe hoți să fure carburant  din portul Constanța - cinesuntceitreipolitisticarburan-1430055502.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța i-au reținut pe Cristian Buga, Nicolae Zanet și Sorin Cosmeanu, toți trei agenți de poliție la Compartimentul de Ordine Publică al Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța, respectiv Florin Mustățea și Costel Bobric, care sunt cercetați, primii trei pentru luare de mită, al patrulea pentru furt calificat și dare de mită, iar ultimul pentru complicitate la furt calificat.

Anchetatorii spun că în perioada 2014 - aprilie 2015, inculpatul Florin Mustățea, ajutat de alți indivizi încă nedepistați sau neidentificați, a furat din vagoanele-cisternă ale S.C. O.T. S.A., sosite în portul Constanța, diferite cantități de carburant, pe care le-a valorificat cu ajutorul lui Costel Bobric. În cursul lunii aprilie, Florin Mustățea a dat, cu titlu de mită, mai multe sume de bani și carburant celor trei polițiști, astfel încât aceștia să nu-și îndeplinească în mod corespunzător atribuțiile de serviciu, în sensul de a le permite, în continuare, hoților să sustragă combustibilii din portul Constanța.

Oamenii legii au descins la locuințele inculpaților, dar și ale apropiaților acestora, însă și la mașinile folosite de ei, inclusiv cele de serviciu, unde au descoperit cantități importante de carburant provenite de la vagoanele-cisternă manevrate în portul Constanța. Cei cinci urmează a fi prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Infractori duși la închisoare
Pagina a fost generata in 0.6828 secunde