Cum vă puteți petrece timpul liber în acest week-end, la Constanța

441
Cum vă puteți petrece timpul liber în acest week-end, la Constanța - rigoletto02-1360328540.jpg
Agenda culturală a Constanței vă oferă pentru acest week-end destule motive să abandonați telecomanda și fotoliul și să ieșiți preț de două ore pentru a vă relaxa într-o sală de spectacole.


Sâmbătă, 9 februarie, de la ora 19, Teatrul de Stat din Constanța a programat tragicomedia "Gaițele" de Al. Kirițescu, în regia lui Lucian Iancu. Din distribuție fac parte Dana Dumitrescu, Maria Lupu, Cristina Oprean, Luiza Martinescu Toma, Lana Moscaliuc, Andu Axente, Laura Iordan, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Liliana Bărăscu, Gelu Ciobanu, Claudia Mihuț, Gabriel Neață.
Recenta premieră "Desculț în parc" a lui Neil Simon, în regia maestrului Liviu Manolache este reprogramată pentru duminică, 10 februarie, de la ora 19.00. Cu aceeași distribuție: Florina Stănculeț, Tani Ștefu, Nina Udrescu, Liviu Manolache, Gelu Ciobanu. 
La pupitrul dirijoral al orchestrei Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", duminică, 10 fe-bruarie, de la ora 19, se va afla in-vitatul japonez Koichi Inoue, când este programată opera "Rigoletto", de G. Verdi. Soliști: Marius Manea (București), Vasile Chisiu (Bucu-rești), Rieko Hara (Japonia), Con-stantin Acsinte, Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Laurențiu Severin, Marius Eftimie, Doru Iftene, Iulian Bratu, Ionela Duma, Octavian Minea, Veronica Coman.

La Teatrul pentru copii - Motanul în dublă reprezentație

Spectacolul de duminică, 10 februarie, "Motanul Încălțat" de Charles Perrault este programat în dublă reprezentație, respectiv de la ora 11 și de la ora 12,30.

"Unde-i motanul? A dispărut motanul" - așa începe spectacolul. Toată lumea îl caută pentru că fără el nu se poate spune povestea. "Iată-l" a apărut prețiosul nostru motan cu un miorlăit deosebit de ștrengar. Și pe deasupra mai și vorbește. Este deci fermecat, dar și isteț, și dornic să-i ajute pe cei nevoiași. Îl va ajuta și pe el feciorul cel mic al unei familii nevoiașe să devină "Prințul de Cara-bas", moștenitor al unor imense meleaguri ce au aparținut unui fioros și asupritor căpcăun. Asistăm la o sumedenie de situații comice (întâl-nirea cu regele și frumoasa prințesă, cu viticultorii și cu slujitorii hapsânului căpcăun) puse la cale de istețul motan, care aduc o maximă dispoziție și încântare tuturor copiilor spectatori de-a lungul întregii vizionării. Finalul în care însuși uriașul și fiorosul căpcăun este păcălit de motan să se transforme în leu și apoi în șoricel (pe care motanul nostru îl înghite cu poftă) stârnește ropote de aplauze și strigăte de bucurie. Inter-pretarea personajelor este excelentă, iar dorința spectatorilor de a reveni este evidentă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Cavalleria Rusticana" la TNOB
Pagina a fost generata in 0.4556 secunde