Loredana, concert incendiar la Casa de Cultură

326
Loredana, concert incendiar la Casa de Cultură - loredanagroza-1359671103.jpg
Impresionat de numărul mare de constănțeni care și-au dorit să participe, în urmă cu o săptămână, la concertul Loredanei susținut la Maritimo, Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, anunță că a reușit să stabilească pentru data de 2 aprilie o revenire a îndrăgitei artiste. 


"Chiar dacă este a doua zi după 1 aprilie, nu este deloc o păcăleală. La această oră, sunt în negocieri legate de valoarea biletelor ce urmează a fi puse în vânzare", a declarat Ungureanu.

De asemenea, directorul Casei de Cultură a mai anunțat că, pe 18 martie, se va juca o foarte importantă piesă din dramaturgia românească interbelică, "Idolul și Ion Anapoda", de G.M. Zamfirescu, ocazia cu care pe scena constănțeană vor urca mari actori ai Teatrului Național: Dan Puric, Ileana Stana Ionescu, Ileana Olteanu, Cesonia Postelnicu, Irina Cojar, Silviu Biriș, Matei Alexandru, Afrodita Androne, Erika Băieșu.

O comedie amară despre căutarea fericirii, o temă actuală și universal valabilă, chiar dacă acțiunea se petrece "în alte timpuri". În căutarea sufletului pereche, a fericirii și a înțelegerii, eroul principal al piesei, Ion Anapoda, întruchipat de Dan Puric, dă dovadă de iubire, generozitate și încredere în valorile morale. Astfel, el pare "anapoda" într-o lume în care termeni precum prietenia, dialogul sau devotamentul și-au pierdut încărcătura reală. Prin urmare, bărbatul va trăi drama izolării și ignorării de către ceilalți. Textul după care este montat acest spectacol este mai puțin cunoscut publicului, însă valoros.

Pentru acest spectacol, biletele au fost deja puse în vânzare la prețul de 100 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert la Muzeul de Artă
Pagina a fost generata in 1.547 secunde