Fenomenul LaLaBand a explodat la Casa de Cultură din Constanța

369
1

Articole de la același autor

La început a fost filmul "Pariu cu viața", care de altfel continuă. Acum este al doilea turneu al celor patru perechi din distribuție care au ajuns să înflăcăreze inimile a milioane de adolescente și adolescenți români.


Duminică, 27 ianuarie, sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța a cunoscut un adevărat "desant". Sute de copile nu mai mari de clasele primare, pe alocuri însoțite de mămici ori prietene de vârste mai mari, au trăit la cote maxime fiecare ieșire la rampă a îndrăgiților componenți ai trupei LaLaBand.

Aflat în al doilea turneu, intitulat LaLa Love Tour, band-ul se află pentru a patra oară la Constanța, după cum aveam să aflăm de la amfitrionul serii, constănțeanul Dorian Popa. Și, la fel ca și anul trecut, când orașul Constanța a deschis turneul cu un concert pe stadionul Farul, și de data aceasta tot la Constanța s-a petrecut primul concert din cadrul celui de-al doilea turneu.

Răsfățat de public ca fiind de-al "casei", Dorian a introdus rând pe rând perechile filmului în scenă. Foarte tineri, dinamici, extrem de carismatici, cei 13 componenți ai trupei au oferit spectatorilor constănțeni o seară plină de adrenalină. La care s-au adăugat luminile și îndemânarea fantastică a toboșarului Bubu, nimeni altul decât fiul Crinei Mardare, considerată un fel de mentor vocal al acestei trupe.

Cu multă dragoste a fost primită și constănțeanca Alexia Ța-lavutis, care face pereche cu Dima. Despre o altă pereche, care de data aceasta și-a continuat relația din film în realitate, s-a vorbit duminică la superlativ. E vorba despre Criss și Vlad, care au oferit un emoționant moment spectatorilor.

Cel mai aplaudat ni s-a părut a fi Liviu Teodorescu, candidat la prima ediție a show-ului "Vocea României". La melodia Alinei Eremia "Impossible" sala a rezonat în cor, ca un imn, și ea bucurându-se de apreciere, mai ales în conflictul ei cu Dorian. Ca dovadă, la finalul unui duet între cei doi sala a început să acla-me "IARTĂ-L! IARTĂ-L! IAR-TĂ-L!". Tot spectacolul a fost trăit maxim de la un capăt la ce-lălalt, în ciuda orei târzii la care s-a încheiat, du-pă cum am sur-prins discuțiile între mămicile îngrijorate că a doua zi copilițele lor mergeau la școală.

Și pentru că directorul Gheor-ghe Ungureanu s-a confruntat cu regretele a mult prea numeroși tineri care nu au mai prins un bilet la spectacolul de duminică, a re-programat o întâlnire cu LaLaBand pentru data de 16 martie, care va pica într-o sâmbătă de data aceasta. Biletele au fost deja puse în vânzare la prețurile de 100 și 150 lei. Le reamintim fanilor că duminică, cei care au achiziționat bilete VIP au avut șansa unei sesiuni foto cu două ore înainte de începerea spectacolului.

Încă un amănunt de reținut pentru viitorul spectacol: luați bani la concert, mulți bani, pentru că veți găsi tot soiul de materiale promoționale purtând amprenta LaLaBand - de la agende (30 lei), postere (10 lei), insigne (5 lei), până la dublu CD la 40 lei.


Comentează știrea

home
29 ianuarie 2013
ICIL

de fratele lui doru de ce nu se spune nimic?ce se stie de el?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pe alese pentru constănțeni
Pagina a fost generata in 0.5586 secunde