Cunoscuți actori aduc ”Filarmonica de comedie” la Mangalia

338
Cunoscuți actori aduc ”Filarmonica de comedie” la Mangalia - x-filarmonica-de-comedie-1680259190.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură din Mangalia se anunță super petrecere.  

„Filarmonica de comedie” este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel și avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele „Las Fierbinți”, „Pariu cu viața”, „Ultimul stinge lumina”), cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.

Iată cum descrie autorul spectacolului, Radu Gabriel, acest proiect: „De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au rămas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am făcut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au văzut să le revadă pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și despre români”.

Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea  și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato-Danubiano- Pontic.

Prețuri bilete: 100 lei și 70 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2785 secunde