În corpul A din Campusul Universității "Ovidius"

Cursuri suspendate pentru o zi din cauza AH1N1

463
Cursuri suspendate pentru o zi din cauza AH1N1 - 87fd9dd52429b487a575115761e900a6.jpg

Articole de la același autor

Ieri, toți studenții, cadrele didactice și personalul auxiliar care s-au prezentat în corpul A din campusul Universității "Ovidius" au fost întorși din drum. Nu înainte de a fi examinați dacă prezintă simptomele caracteristice contaminării cu virusul AH1N1. Ceilalți care n-au ajuns vineri pe la campus urmează a fi înștiințați de către secretariatul universității să se prezinte la cabinetele medicale de pe b-dul Mamaia.
Constantin Dina, directorul Direcției de Sănătate Publică Constanța, a declarat că inițial s-a pornit la dezinfectarea circuitelor pe unde se pre-supunea că ar fi avut cursuri respectivul cadru universitar de la litere, după care s-a considerat că ar fi mai indicată o dezinfecție a întregii clădiri.
Pe de altă parte, prof. univ dr. Victor Ciupină, rectorul Universității "Ovidius", aflat ieri într-o ședință pe această temă, a afirmat că doar vineri, 6 noiembrie, s-au suspendat cursurile de la facultățile de litere, istorie, drept, teologie și științe economice, cele care urmau a fi ținute în corpul A din Campus. "Decizia a fost luată la recomandarea autorității sanitare, urmând ca mâine (sâmbătă, 7 noiembrie – n.r.) cursurile să se desfășoare normal".
Să sperăm că în următoarele șapte zile, perioada prognozată de incubație a acestui virus, nu vor mai apărea și alte cazuri care să paralizeze învățământul universitar constănțean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Noiembrie 2009
Stire din Cultură-Educație : Spectacole de week-end
Pagina a fost generata in 1.7604 secunde