Opinie

Dați drumul la reportofon când vorbiți cu Cornel Panait!

1444
8
Dați drumul la reportofon când vorbiți cu Cornel Panait! - simonaanghel-1457682924.jpg

Articole de la același autor

Mărturisesc că nu de multe ori mi s-a întâmplat în carieră să dau peste interlocutori care una vorbesc și alta… reclamă a doua zi. Chiar dacă nu am înregistrat tot timpul cu reportofonul, pentru că am avut încredere în cel cu care am stat de vorbă, nu mi s-a reproșat că am relatat "neadevăruri". Cu atât mai puțin mă așteptam de la un cadru universitar care ține frâiele unei instituții de învățământ "cu grad înalt de încredere" și despre care am scris în repetate rânduri, fără reproș ulterior.

În urma articolului cu titlul "Scandal la UMC. Panait îi întoarce atacurile lui Iordănoaia: «A scris o carte cu copy-paste», prorectorul Cornel Panait a considerat că este necesar să revină cu rectificări.

OK… George Popa lucrează actualmente la Ambasada României la Washington, nu cum am scris că "a lucrat", Răzvan Tamaș am afirmat că este universitar de la București, da, la Universitatea Politehnică din București, iar dvs. ați adăugat "și cadru didactic asociat la uni-versitatea din Grenoble. Domnul prof. Tamaș a susținut teza de abilitare în Franța".

"Doamna Elena Ghiță este director general admi-nistrativ și nu director economic în universitatea noastră. Doamna Ghiță coordonează Serviciul de Achiziții Publice". Și cu asta am încheiat rectificările.

Faptul că nu recunoașteți că ați negat cu vehemență că le-ați cunoaște pe Elena Maxim și Florentina Ciocoi, ba chiar că n-ați auzit de dânsele, asta este o mare rușine. Chiar considerați că mi-aș permite după atâția ani de ziaristică să vă pun tocmai dvs., reputat cadru universitar și consilier județean, în replică anumite "neadevăruri"? Nici nu era aceasta esența articolului, ca să fie atât de definitorii răspunsurile la numele celor două presupuse rude ale dvs.

Cât despre faptul că o întoarceți ca la Brăila că nu ați afirmat că ar fi vorba de un copy-paste în cartea domnului Florin Iordănoaia, ci "are anexe și foarte multe fotografii cu totul nerelevante care nu au statutul de copy-paste", vă propun un test cu poligraful să vedem cine dezinformează.

E foarte trist și cu atât mai mult neașteptat să regreți că nu ai dat drumul la reportofon atunci când vorbești cu un cadru universitar de prestigiu, și nu cu un penal, un urmărit de DNA sau știu eu ce alt individ care și-a construit cariera și afacerile oneroase mințind.

Comentează știrea

hahaha
11 martie 2016
bine ca te-ai convins

pana acum i-ai cam ridicat osanale, bine ca ti-ai dat seama pana la urma cat de imoral este acest om.

fost student
11 martie 2016
panait e chiar infractor

cand faceti in cazul lui Panait alaturarea dintre profesor si infractor, cu siguranta el e mai mult infractor decat profesor

Horia
11 martie 2016
Un alt articol comandat...

Autoarea articolului are un lung istoric in care ataca UMC-ul si pe Panait. Este probabil o intima a grupului Batranica si probabil o apropiata a partidului politic din care fac parte acestia. Urmariti istoricul si veti vedea ca atacurile sunt corelate cu evenimente importante: alegeri, anchete mai mult sau mai putin justificate si altele. Cand un jurnalist intervine in acest fel, unde poate fi reclamat?

Mincinosule
11 martie 2016
Horia

De unde ai aflat ca domana e apropiata a unui partid politic? Dl. Batranca nu e membru de partid (a fost in PNLul vechi), asa ca dezinformezi si iti pare rau ca a scris adevarul! Rusiniiicccaaaa!!!!!

Răspuns la: Un alt articol comandat...
Adăugat de : Horia, 11 martie 2016
Autoarea articolului are un lung istoric in care ataca UMC-ul si pe Panait. Este probabil o intima a grupului Batranica si probabil o apropiata a...
noutati
11 martie 2016
consilier judetean???

Pai ziceti asa, fratilor! Daca domnul in cauza e consilier judetean, ce mai conteaza ca e un "cadru didactic de prestigiu"? De-acolo vine sustinerea, din randul consilierilor...Traiasca sustinatorii, si sa ne ajute sa ajungem sus, sus, cat mai sus!

e tarziu!
11 martie 2016
eticheta este pusa

Dl candidat la fotoliul de rector a citit articolul de joi si a realizat ca a facut-o de oaie cu unele afirmatii, cum ar fi cea referitoare la cartea d-lui Iordanoaia. Si atunci...la ce s-a gandit? Sa dezminta cele afirmate, ca prea erau de cct si nu avea dovezi! In plus, a tinut neaparat sa arate ce oameni titrati si super calificati ii stau in preajmă. Degeabaaaa, eticheta e pusă! Ramaneti consilier, dar lasati pe altcineva la Rectorat!

Horia
15 martie 2016
Casca ochii la ce am scris...

"din care fac parte acestia" Intr-adevar PNL, care a dat atacuri de presa pur si simplu marsave impotriva UMC-ului. Chiar si Batranica se plangea ca nu este ajutat suficient. Acum il ajuta. Il ajuta mult sa distruga ceea ce nu pot sa fure. Iar dna jurnalist isi scrie articolele cu lingura cu care mananca. Ce anume mananca ar fi numai treaba ei daca nu ar face-o public.

Răspuns la: Horia
Adăugat de : Mincinosule, 11 martie 2016
De unde ai aflat ca domana e apropiata a unui partid politic? Dl. Batranca nu e membru de partid (a fost in PNLul vechi), asa ca dezinformezi si iti...
Glumetzul
21 martie 2016
Ce s mai zici?

Practic propaganda anti-UMC se cearta in oglinda! Respectiva "doamna" cu multe ghilimele este de mult vanduta clanului Batrinca... Sau nu doar "vanduta", ci sunt alte lucruri mult mai grave?

Răspuns la: bine ca te-ai convins
Adăugat de : hahaha, 11 martie 2016
pana acum i-ai cam ridicat osanale, bine ca ti-ai dat seama pana la urma cat de imoral este acest om.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5121 secunde