Pregătiri pentru noi rectori în învățământul universitar constănțean

602
5
Pregătiri pentru noi rectori în învățământul universitar constănțean - pregatiripentrualegeri-1453313795.jpg

Articole de la același autor

Dacă la Universitatea Maritimă din Constanța se cunosc deja cei trei candidați la funcția de rector, respectiv prof. univ. dr. ing. Violeta Ciucur, prof. univ. dr. Cornel Panait și prof. univ. dr. Gelu Bătrînca, la Universitatea "Ovidius" abia acum s-a votat calendarul alegerilor pentru noi structuri de conducere.


Așadar, Senatul Univer-sității "Ovidius" Constanța a decis calendarul alegerilor pentru structurile și funcțiile de conducere din cadrul instituției de învățământ, care va debuta săptămâna vii-toare. Marți, 26 ianuarie, respectiv miercuri, 27 ianuarie, cadrele didactice vor depune la Biroul Electoral al universității cererile de intenție pentru ocuparea unui loc în Consiliul facultății, după care, în zilele de 1 și 2 februarie, au loc alegerile cadrelor didactice și a studenților în consiliile facultăților, al doilea tur fiind programat pe 4 și 5 februarie, dacă primul tur a fost invalidat sau a existat balotaj. 


Trei zile, respectiv 16-18 februarie, au fost alocate depunerilor de către cadrele didactice, la Biroul Electoral, a dosarelor pentru ocuparea unui loc în Senatul UOC, alegerile propriu-zise având loc pe 29 fe-bruarie. Aceeași procedură este valabilă și pentru studenți, documentele fiind depuse la Biroul studențesc, iar alegerile având loc pe 25 februarie. 


Pe 2 și 3 martie va avea loc al doilea tur de scrutin pentru Senat, în cazul în care primul tur se invalidează sau există balotaj. 


Pe 7 martie începe procedura de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central (BEC) pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte în Senatul universității, iar pe 9 martie are loc ședința de Senat în care vor fi aleși președintele și vicepreședintele, a doua zi urmând a se depune, tot la BEC candidaturile pentru alegerea rectorului Universității "Ovidius", în timp ce la UMC în aceeași zi va avea loc alegerea rectorului, al doilea tur fiind programat pe 11 martie.


La "Ovidius", pe 25 martie au loc alegerile, urmând ca un al doilea tur de scrutin, în caz de nevoie, să aibă loc pe 28 martie.


Comentează știrea

Botescu
21 ianuarie 2016
ce mai vrea mosnianu?

Asta nu are frica de DNA, vrea sa ajunga cel putin prorector cu caminele sa continua ce incepuse amanta!

Universitar
21 ianuarie 2016
Lady Diana

Universitatea are nevoie in sfirsit si de o Lady. Ce doi daca sint Domni...

interesat
21 ianuarie 2016
atentie, domnule Mosnianu

Domnule Mosneanu, aveti prea multe schelete in duplap, multe penale, e pacat, sunteti prea tanar :.

Vancea
21 ianuarie 2016
Asa e

Barde si-a dat avizul daca pasarica lui candideaza?

marSIDA
23 ianuarie 2016
DEMISIAAAAA DE ONOARE!

Mosnianu, Mitra, Rus, Frunza, Fulea, Panaitescu, Sirbu, Cojoc, Tusa, Iftene si altii, sa se curete odata universitatea asta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2012 secunde