Concurs Decenii de muncă la catedră

343

Articole de la același autor

Anul școlar 2010-2011 își numără ultimele ore. Motiv pentru colectivul de cadre didactice de la Liceul Teoretic "Callatis" din Mangalia să mulțumească public "Colegilor noștri, cu multă dragoste!", acelora care decenii întregi s-au dedicat meseriei de dascăl.

Într-o emoționantă scrisoare adresată redacției "Cuget Liber", cancelaria a dorit să mulțumească colegilor pentru dăruirea lor, pentru dragostea nețărmurită pentru elevi, pentru loialitatea față de Liceul Teoretic "Callatis"! "La fiecare sfârșit de an școlar, îi răsplătim pe elevii noștri cu premii pentru rezultatele obținute la învățătură și pentru bună purtare. Dar anul acesta, colectivul de profesori al Liceului Teoretic «Callatis» mai are un prilej de bucurie, un moment încărcat de multă emoție și nostalgie: ieșirea la pensie a trei colegi. Îi vom onora pe Constantin Lucian Vlad, profesor de fizică și primul director al Liceului Teoretic (1990 - 1997), pe profesoara de limba franceză Ana Ivanov și pe învățătoarea Anca Oaie. Cea de-a patra persoană din liceul nostru ce va ieși la pensie este Nana Badiu, îngrijitoare, care, alături de ceilalți oameni ai școlii, a contribuit la creșterea prestigiului instituție noastre.

Vă urăm multă sănătate și viață lungă, să vă bucurați din plin de odihna binemeritată după atâția ani de muncă pe tărâmul Educației!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9497 secunde