"Degețica" deschide stagiunea la Teatrul "Căluțul de Mare"

183
Weekend-ul viitor, cei mai mici spectatori sunt așteptați la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare", la "Degețica", după H. Ch. Andersen. Piesa va putea fi vizionată în data de 13 octombrie, de la ora 10.00 și de la ora 11.30 și este recomandată copiilor cu vârsta mai mare de trei ani.  Actorii constănțeni le promit micuților un show plin de lumină, culoare și rafinament artistic, a cărui dramatizare și regie sunt semnate de binecunoscutul regizor Toma Hogea. 
De data aceasta, însă, povestea pe care o știm cu toții este prezentată într-o variantă candidă și "plină de voie bună". Decorul rafinat, lucrat cu multă migală și profesionalism de scenograful Mihai Pastramagiu, îi poartă pe micuți într-o lume magică, plină de sensibilitate.


Alături de Mărunțica, cei mici se vor întâlni cu multe alte personaje cum ar fi Căluțul năzdrăvan, sufletist și milos, femeia "cea harnică, bună la suflet, care își dorea un copil", Zâna cea bună, Cloanța cea vicleană, Fluturașul pasionat de dulceață, Broscoiul, Lupul și Vântul.


Muzica spectacolului, plină de suspans, și deosebit de emoționantă, poartă semnătura compozitorului Tibor Cari, efectele vizuale și lumina piesei aparțin light designer-ului Adrian Buliga, iar coregrafia este realizată de Geta Răvdan Huncanu. Actorii care vor urca pe scenă sunt: Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Claudia Zaharia, Arina Cojocaru, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisăcariu, Daniela Vlad, Ion Ciolan, Daniel Minciună. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1976 secunde