Demonstrația practică a unui cart de navigație cu echipaj mixt

449
Universitatea Maritimă din Constanța a găzduit cea de-a III-a ediție a Concursului BEST BRIDGE TEAM, la care au participat echipe de studenți de la universități maritime din: Ucraina (Odessa National Maritime Academy), Bulgaria (Nicola Y. Vaptsarov Naval Academy), Turcia (Istanbul Maritime Faculty), Anglia (Warsash Maritime Academy), Georgia (Batumi State Maritime Academy) și România (Academia Navală "Mircea cel Bătrân" și Universitatea Maritimă din Constanța). Concursul, care ca și în anii trecuți s-a bucurat de un mare succes în rândul stu-denților, a presupus asigurarea unui cart de navigație de 3 ore, format din echipaj mixt ca și în voiajele reale, pe baza unui scenariu derulat pe simulatorul complex de navigație și manevra navei. La toate cele trei categorii de premii a câștigat și câte un reprezentant al UMC.
Pe timpul desfășurării concursului, studenții au avut posibilitatea să își demonstreze deprinderile practice, precum și cunoștințele acumulate
pe parcursul anilor de studii la dis-ciplinele de profil "Navigație Estimată și Costieră", "Radar", "Navigație Elec-tronică și în Condiții Speciale", "Manevra Navei".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5228 secunde