Seara "Grindhouse"la IPIFF 2008

287
Evenimentele speciale IPIFF 2008 au continuat aseară cu prezentarea în premieră excepțională în România a celor două filme "Grindhouse" ("PlanetTerror" / "Planeta Terorii" și "Death Proof" / "Mașina Morții").
"Grindhouse" reprezintă un omagiu adus thrillerelor și horror-urilor de categorie B din anii 70 și 80, ce rulau în anumite cinematografe obscure, numite "grind houses".
"Grindhouse" este alcătuit din două părți diferite, semnate de doi dintre cei mai influenți, controversați și apreciați regizori ai momen-tului, Quentin Tarantino și Robert Rodriguez.
Segmentul lui Tarantino, numit "Death Proof"/"Mașina Morții", este povestea unui psihopat, Cascadorul Mike (Kurt Russell), care vânează și ucide fete frumoase cu mașina lui. Death Proof a fost selecționat în competiția oficială a Festivalului de la Cannes din 2007.
În "Planet Terror"/"Planeta Terorii", de Robert Rodriguez, un mic oraș de munte se vede atacat de niște oameni-zombie criminali denumiți "sickos".
Cele două pelicule "Grindhouse" vor putea fi (re)vizionate și sâmbătă, 19 iulie (ora 14,30 - Cityplex) și duminică, 20 iulie (ora 21,30 - Cinema pe plajă - terasa hotelului "Flora").
Spectacolele din cadrul IPIFF 2008 au loc zilnic la Cityplex Tomis Mall - Constanța, Arenele Tomis Constanța, Teatrul de Stat Constanța și Cinema pe plajă - Mamaia (terasa hotelului "Flora"). Prețul unui bilet este de 10 RON.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.539 secunde