"Desculț în parc" și "Ursul", pe scena Teatrului de Stat

403

Articole de la același autor

Teatrul de Stat din Constanța reia sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 19.00, comedia romantică "Desculț în parc", de Neil Simon, o poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze intactă dragostea. Altfel spus, acesta este un spectacol fermecător, în care își fac apariția un cuplu de tineri căsătoriți, o soacră, un vecin excentric, care încearcă, fiecare în felul lor, să demonstreze că viața trebuie trăită în prezent și că a merge desculț în iarbă este o clipă de care trebuie să te bucuri fără rezerve în viață.

Din distribuție fac parte: Florina Stănculeț, Tani Ștefu, Nina Udrescu, Liviu Manolache și Gelu Ciobanu. Regia artistică poartă semnătura lui Liviu Manolache, iar scenografia a fost realizată de Eugenia Tărășescu Jianu.

După această piesă, duminică,

18 noiembrie, de la aceeași oră, revine pe scena TSC "Ursul", un spectacol de Felix Alexa, unul dintre cei mai premiați regizori din România.

Într-un decor ingenios, conceput de scenografa Carmencita Brojboiu, un bărbat și o femeie care au avut experiențe traumatizante cu sexul opus, hotărând, din motive asemănătoare, să trăiască singuri, se întâlnesc, se ciocnesc, aproape până la a se duela cu pistoalele, și se îndrăgostesc în cel mai ilogic, dar omenesc fel. Din distribuție fac parte: Dana Dumitrescu, Marius Bodochi și Marian Adochiței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3662 secunde