Destinații de vacanță: Atelierul de ciocolată "Silvian"

906
Destinații de vacanță: Atelierul de ciocolată
Ne-am obișnuit să o luăm gata preparată și ambalată, fără să avem cea mai mică idee cât de distractiv este să-ți construiești din ciocolată propria "operă de artă". Este mai simplu decât vă puteți imagina! Și aceasta pentru că la cofetăria "Silvian", în sediul de pe b-dul I.G. Duca, există un laborator al micilor maeștri în arta ciocolatei. Că are 2 ani sau 10 ani, asta ca să dăm doar un exemplu, copilul dvs. poate da frâu imaginației construind din ciocolată un brăduț. Că tot e sezonul lor. Cu numai 18 lei! Sumă în care este inclus și echipamentul de protecție, respectiv o bonețică și un șorțuleț.
De asemenea, pentru a mai schimba destinația aniversărilor, puteți alege același laborator "Silvian", de unde invitații copiilor dvs. vor pleca și cu o plăcută amintire "trasă" în ciocolată. Și pentru că nu mulți știu cât este de plăcut timpul petrecut aici, aveți la dispoziție un telefon pentru eventuale programări: 0722.269.606.
Zilele acestea, la aceeași adresă, veți găsi o expoziție cu produse realizate manual, inspirate exclusiv de această perioadă premergătoare sărbătorilor de Crăciun. Un ideal cadou pentru… nași!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Decembrie 2009
Stire din Cultură-Educație : A fost ultima serbare de Crăciun…
Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Stire din Cultură-Educație : La Școala Tuzla a venit "ECOCrăciunul"
Pagina a fost generata in 2.0866 secunde