Dezbatere cu tema "Noul Cod Penal și libertatea presei"

2176
Dezbatere cu tema

Articole de la același autor

Universitatea "Andrei Șaguna" organizează vineri, 28 martie, de la ora 13, masa rotundă cu tema "Noul Cod Penal și libertatea presei", dezbatere care va fi moderată de jurnalistul Ion Cristoiu.


Subiectele care vor fi abordate sunt: Efectele modificărilor din Codul Penal și Codul de Procedură Penală asupra libertății presei; Avatarurile delictului de opinie în presa românească; Mass media din România - reglementare sau auto-reglementare?


Vor mai lua parte specialiști în legislația presei, specialiști în istoria presei și jurnaliști de investigație din presa locală, aflați încă în serviciu sau care s-au retras către alte profesii, mai puțin riscante și mai puțin epuizante.


Această masă rotundă reprezintă una dintre secțiunile Conferinței Naționale "Codurile Penal și de Procedură Penală - premisa consolidării statului de drept", organizată de Universitatea "Andrei Șaguna" în zilele de 28 și 29 martie și reunește specialiști de prestigiu din toată țara și din toate domeniile societății afectate de modificările survenite în cele două coduri.


În deschiderea oficială a conferinței, care se va desfășura în 28 martie, începând cu ora 11, personalități de prim rang ale societății românești, între care jurnalistul Ion Cristoiu, vor susține alocuțiuni. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Martie 2014
Stire din Cultură-Educație : Un nou curs pentru profesori
Duminică, 23 Martie 2014
Stire din Cultură-Educație : Procesiune religioasă la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.6958 secunde