Dezbatere despre libertatea elevilor și a profesorilor, la Colegiul Pedagogic

587
1
Dezbatere despre libertatea elevilor  și a profesorilor, la Colegiul Pedagogic - aracip-1433955526.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" din Constanța găzduiește, astăzi, a treia dezbatere publică din seria "Dezbaterilor ARACIP", organizate de ARACIP și ARDOR.

Între subiectele puse în dezbatere se numără "Despre libertatea profesională a cadrului didactic: Care ar fi nivelul optim de libertate la clasă în privința stabilirii obiectivelor, conținuturilor și metodologiei? Dar al libertății elevului?" și "Despre alternativele educaționale: Cât de oportună este introducerea altor alternative educaționale decât cele deja existente? Este oportună introducerea opțiunii de «educație la domiciliu» (homeschooling)"?

La dezbatere, moderată de președintele ARACIP România, Șerban Iosifescu, vor participa cadre didactice din județul Constanța și din țară. 

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : "Fii Moș Crăciun pentru un copil bolnav"
Pagina a fost generata in 0.4906 secunde