Faptele regimului "comunist-ateu", în dezbatere la Constanța

228
1
Faptele regimului

Articole de la același autor

Astăzi, începând cu ora 10, la Sala Senatului Universității "Ovidius" din Constanța, Facultatea de Teologie organizează Conferința Națională "Biserica și Gulagul în România. Ultima redută instituțională în confruntare cu ideologia și faptele regimului comunist-ateu (1944-1989)".

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Institutul Național pentru Studiul Totalitarismului al Academiei Române și cu Centrul de Cercetări Științifice Interdisciplinare "Dumitru Stăniloae" al Universității "Valahia" din Târgoviște, sub patronajul ÎPS prof. univ. dr. Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului.

Conferința își propune să aducă un omagiu celor care s-au jertfit pentru credința strămoșească și, totodată, să reliefeze meritul deosebit al instituției Bisericii care într-o perioadă de prigoană și propagandă atee a reușit să rămână mărturisitoare și călăuzitoare pentru poporul român. 

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5531 secunde