Eveniment religios la mănăstirea de pe canal

165
1
Eveniment religios la mănăstirea de pe canal - teodsoie134489510713787260981390-1434024681.jpg
Sâmbătă, 13 iunie, începând cu ora 7.45, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la biserica "Sfântul Nectarie" din cartierul constănțean Medeea.


Duminică, 14 iunie, începând cu ora 7.45, IPS Teodosie va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea Poarta Albă – Galeșu, care își serbează hramul: Duminica Sfinților Români.


Mănăstirea este ridicată pe locul fostelor barăci de pe malul canalului Poarta Albă-Midia Năvodari. Unul dintre supraviețuitorii lagărelor comuniste a fost părintele arhimandrit Iustin Pârvu, cel care a participat la prima slujbă de hram a mănăstirii.

După Sfânta Liturghie, ierarhul Tomisului va oficia slujba de pomenire a celor ce au murit la construcția canalului Dunăre-Marea Neagră și a părintelui Iustin Pârvu, la doi ani de la trecerea la cele veșnice. 


Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015
catathedon@gmail.com

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email catathedon@gmail.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7771 secunde