Universitatea "Ovidius" / Despre controversa "Rugului aprins"

314
1
Universitatea
Mâine, la Campusul Universității "Ovidius", de la ora 12, va avea loc lansarea volumului "Chipul Rugului aprins", întocmit de asist. univ. drd. Carmen Ciornea, cadru didactic asociat al Facultății de Teologie și doctorand al UOC.

Mișcarea "Rugului aprins" a suscitat, în ultima vreme, numeroase controverse și constituie, fără echivoc, o temă de interes în spațiul românesc pentru teologi, istorici și exegeți literari, cât și pentru orice om interesat de istoria recentă a poporului nostru.

La eveniment, vor fi prezenți IPS prof. univ. dr. Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului, Gheorghe Cușa, Emanoil Mihăilescu, Alexandru Mihalcea, Ovidiu Dunăreanu, pr. prof. univ. dr. Nechita Runcan.

Comentează știrea

ionela
6 mai 2015
cea mai buna oferta de lucru

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: nelagyovany@yahoo.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2726 secunde