Locuitorii din Cernavodă, invitați să doneze sânge

116
1
Locuitorii din Cernavodă, invitați să doneze sânge - donaresange-1430899497.jpg

Articole de la același autor

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Constanța și Spitalul Orășenesc Cernavodă organizează, sâmbătă, 9 mai, o acțiune de donare de sânge la care sunt așteptate toate persoanele sănătoase din oraș și localitățile învecinate care doresc să îi ajute pe pacienții ce au nevoie de tratament transfuzional.

Acțiunea va fi organizată la sediul Spitalului Orășenesc Cernavodă, în intervalul orar 8.30-13.30.

Sunt așteptate toate persoanele sănătoase din localitatea Cernavodă și localitățile învecinate care doresc să îi ajute pe pacienții care au nevoie de tratament transfuzional.

Comentează știrea

ionela
6 mai 2015
cea mai buna oferta de lucru

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Martie 2015
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.6939 secunde