Din cauza șantierului, la Școala nr. 16 reluarea cursurilor s-a făcut online

301
Din cauza șantierului, la Școala nr. 16 reluarea cursurilor s-a făcut online - scoala16-1641382936.jpg
Beneficiară a unei esențiale reabilitări demarate în luna septembrie 2020, termenul de predare al Corpului I tergiversându-se din luna noiembrie 2021, Şcoala Gimnazială nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” s-a văzut nevoită să reia cursurile din învățământul gimnazial în regim online în săptămâna 3-7 ianuarie, în speranța unei finalizări /mutări în Corpul I (etaj și parter).

Așadar, începând cu 3 ianuarie, cursurile se desfășoară în două schimburi, toate clasele de gimnaziu începând programul la ora 12:00, cu durata orelor de 45 de minute și pauze de 10 minute.

În aceste condiții, conducerea unității de învățământ a adus la cunoștința părinților că prima testare cu testele non-invazive se va realiza pe 10 ianuarie.

Conform unei adrese a Primăriei Constanța, până la sfârșitul lunii ianuarie cadrele didactice și elevii își vor desfășura activitatea în sălile de la parter aferent Corpului 2 și în sălile de la parter și etajul I aferent Corpului 1. Șantierul își va desfășura activitatea la etajul aferent Corpului 2 și Corpului 3.

De asemenea, s-a pus în vedere constructorului – SC Tomis General Contractor SA (fostă SC MOBITOM SA) - „că intră în responsabilitatea dvs. asigurarea măsurilor de protecție în vederea unei bune desfășurări a activității școlare”.

Reamintim că, la debutul anului școlar, un redactor „Cuget Liber” a participat la deschidere, în condițiile unui șantier ce făcea improprie chiar și festivitatea. Sub titlul „Harababură de nedescris! Tergiversările de pe șantierul Școlii nr. 16 au condus la sacrificarea orarului elevilor”, cititorii au putut afla în ce măsură stadiul de la momentul respectiv al lucrărilor a influențat desfășurarea cursurilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8602 secunde