Asociațiile de părinți ale școlilor nr. 16 și 37 se mobilizează pentru a ajuta sinistrații incendiului de pe Grindeanu

1721
Asociațiile de părinți ale școlilor nr. 16 și 37 se mobilizează pentru a ajuta sinistrații incendiului de pe Grindeanu - asociatiiparinti-1639769296.jpg
Cele două asociații de părinți ale școlilor din cartierul KM 5, unde s-a întâmplat drama celor 250 de oameni care s-au trezit fără un acoperiș deasupra capului din cauza incendiului de pe strada Nicolae Grindeanu, se mobilizează pentru ajutorarea celor care au trecut prin această situație incredibilă.

„Cu ajutorul dvs., putem aduce o mică alinare copiilor și părinților, tuturor celor care au suferit din pricina focului. Din câte am înțeles, sunt și elevi și cadre didactice din școala noastră, dar, indiferent unde învață sau muncesc, toți au probleme în această perioadă, mai ales înainte de sărbători. Fapt pentru care vă propun, dacă sunteți de acord, să ne mobilizăm clasă cu clasă să strângem câte ceva (bani, haine, jucării etc), apoi să le centralizăm și, tot împreună cu reprezentanți de-ai dvs., să le împărțim celor mai puțin norocoși decât noi”, este apelul lansat de Adrian Bolohan, președintele Asociației de părinți a Școlii gimnaziale nr. 16 „M.I. Dobrogianu”.

Împreună cu prof. Iuliana Marcoșan, directorul Școlii gimnaziale nr. 37, s-a stabilit ca donațiile materiale să fie duse la Biserica Sfântul Nicolae, din cartierul Km 4-5, iar părintele paroh Constantin se va ocupa de împărțirea lor, urmând ca banii care se vor strânge să fie centralizați și virați ulterior.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0427 secunde