Directoarea Școlii nr. 23 a fost demisă

851
Directoarea Școlii nr. 23 a fost demisă - 4206ab9565b9eabee1af9d9bf573693a.jpg

Articole de la același autor

Chiar în prima zi de școală din acest an, "Cuget Liber" îi aducea vestea demiterii sale Lilianei Enache, directoarea Școlii nr. 23. Pe care, conform procedurii legale, n-a acceptat-o și a contestat-o la Minister.
Cu trei zile înainte de începerea anului școlar 2009-2010, Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, condus la acea vreme de prof. Petrică Miu, decidea că în urma evaluării managementului directoarei Enache și a calificativului "nesatisfăcător", aceasta trebuie să fie demisă.
Total nemulțumită, prof. Liliana Enache a depus contestație la Ministerul Educației, pe care reprezentanții acestui for, însă, au respins-o. "Luni, 23 noiembrie, contractul de management al Lilianei Enache a fost desfăcut ca urmare a calificativului primit în urma evaluării din luna septembrie", a declarat Cristina Ivan, inspector de imagine al ISJ.
Prof. Elena Buhaiev, inspector școlar general, a afirmat că în câteva zile se va întruni Consiliul de Administrație al Inspectoratului, care va decide cine va fi noul director și la această școală, dar și la Școala nr. 1 din Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7557 secunde