Directorul Casei de Cultură a primit medalia municipiului

250
Directorul Casei de Cultură a primit medalia municipiului - cfe492b8ae976444a72417586fd9ea8d.jpg
Luni, 21 martie, în fața unei săli arhipline cu spectatori ce așteptau începerea spectacolului "Dineu cu proști", viceprimarul Decebal Făgădău i-a rezervat o surpriză directorului Gheorghe Ungureanu. Șeful Casei de Cultură din Constanța a primit din partea Primăriei și a Consiliului Local Constanța o diplomă de onoare și medalia municipiului ce vin să răsplătească o activitate susținută, dedicată iubitorilor de teatru și cultură. Dar care încununează și un management performant recunoscut și acum o lună, la Gala Premiilor Forumului Muzical Român, desfășurată la București, unde Gheorghe Ungureanu a fost singurul director al unei instituții a sindicatului care a primit o recunoaștere națională.
De altfel, viceprimarul a declarat pentru "Cuget Liber" că, într-adevăr, distincția le-a fost inspirată în urma gestului celor de la Capitală. "Și pentru că, după cum puteți vedea și-n sală, este singurul care ne face serile de luni deosebit de plăcute", a mai adăugat Decebal Făgădău.
Foarte emoționat, directorul Casei de Cultură ne-a declarat că este bucu-ros de această recunoaștere și în plan local și speră că atunci când edilii orașului vor scăpa de… criză se vor putea încheia parteneriate fructuoa-se între cele două instituții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0998 secunde