"Dobroge, Mândră Grădină", gata de start

418
Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Național și Internațional de Folclor pentru Copii și Tineri Interpreți "Dobroge, Mândră Grădină" se desfășoară în perioada 17-27 iunie, pe două secțiuni: faza națională și internațională. Concurenții se vor întrece în talent, în cadrul primei secțiuni (17-22 iunie), pe scene din Mangalia, Eforie Sud, Albești, Pecineaga și Mihai Kogălniceanu, în timp ce secțiunea internațională (22-27 iunie) va fi găzduită de Mangalia, Eforie Nord și Costinești.
În fiecare seară de festival, pe toate scenele menționate, cu începere de la ora 18, vor avea loc parade ale portului și dansului popular, urmate de spectacolele de folclor.
Festivitatea de premiere la secțiunea națională va avea loc pe 21 iunie, de la 21:30, la hotel "Măgura" din Eforie Sud, iar pentru secțiunea internațională distincțiile se vor acorda pe 26 iunie, tot de la 21:30, pe scena "Scoică" din Mangalia. În aceeași seară, de la ora 22, va avea loc și Finala Concursului de Miss, la hotel "Măgura" din Eforie Sud.
Festivalul este organizat de Asociația pentru Cultură Învățământ și Turism din județul Constanța, în parteneriat  cu Primăria Municipiului Mangalia, Primăria Orașului Eforie, Primăria Comunei Albești, Primăria Comunei Costinești, Primăria Comunei Mihail Kogălniceanu și Primăria Comunei Pecineaga din județul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2316 secunde