Dublă reprezentație, la Biblioteca Județeană „I.N. Roman”, a premierei Teatrului de Stat

289
Dublă reprezentație, la Biblioteca Județeană „I.N. Roman”, a premierei Teatrului de Stat - ace-1642937644.jpg
Premiera spectacolului „#acedesiguranță” va avea loc la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța, duminică, 23 ianuarie 2022.
Dată fiind natura spectacolului, care implică un număr mic de spectatori, sunt programate două reprezentații, prima la ora 17:00, a doua la ora 19:00.

Echipa Teatrului de Stat Constanța mulțumește echipei Bibliotecii Județene „I.N. Roman” pentru solidaritatea arătată prin punerea la dispoziție a spațiilor pentru reprezentații, în cadrul unui parteneriat cultural, în contextul în care instituția trece printr-o situație dificilă, sala de spectacole fiind obiectul unui proiect de reabilitare.

„#acedesiguranță” este un eveniment inedit, un spectacol-instalație în regia lui Bobi Pricop, care va fi jucat simultan de cele patru teatre coproducătoare, respectiv Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântu Gheorghe, Teatrul de Stat Constanța și Teatrul de Nord Satu Mare. Spectacolul se adresează în principal adolescenților.
De o noutate absolută, „#acedesiguranță” este conceput să funcționeze pe două planuri: într-o sală, sub forma unei instalații performative, și online, pe rețeaua de socializare TikTok. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3644 secunde