Eco-școala - speranța într-un viitor "mai verde"

1196
Școala "Grigore Moisil" din Năvodari a primit distincția mondială "Steagul Verde" pentru acțiunile active de protejare a mediului.
După trei ani de eforturi susținute în domeniul educației ecologice, Școala "Grigore Moisil" a primit recunoașterea din partea FEE (Foundation for Environmental Education) că poate face parte din elita școlilor Eco din întreaga lume. Înmânarea Steagului Verde și a diplomei care certifică statutul de Școală Eco s-a realizat într-un cadru festiv în 18 octombrie, la Seminarul Național CCDG de la Palatul Parlamentului, în prezența lui Heiko Crost, vicepreședintele FEE.
Statutul de Eco-școală, o noutate în orașul Năvodari, este desemnat pe o perioadă de doi ani, motiv pentru care acțiunile școlii în programul ecologic vor trebui duse mai departe. Se va continua reciclarea, recondiționarea și refolosirea deșeurilor în atelierele de lucru.
Steagul Verde, simbolul mondial al școlilor ce implementează cu succes programe pe teme ecologice, va flutura în fața școlii și va oferi speranța într-un viitor "mai verde".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.867 secunde