Educarea consumatorului se face din școală

356
Elevii Școlii nr. 6 "Nicolae Titulescu" Constanța au marcat Ziua Mondială a Consumatorului (15 martie) prin activități educative la care au participat inspector Roxana Gheorghe, din partea Oficiului pentru Protecția Consumatorului Constanța, și Elena Nae, reprezentant al ONG Asociația pentru Protecția Consumatorului Constanța.
Cu această ocazie, ei au amenajat un punct informativ la care să aibă acces cei interesați și s-a derulat un concurs de desene pe tema "Un stil de viață sănătos", în urma căruia s-a selecționat lucrarea ce va reprezenta școala în proiectul "Alege! Este dreptul tău" la expoziția ce se va amenaja la Colegiul Național de Artă "Regina Maria" Constanța.
Prof. Mihaela Niculae, coordonatoarea proiectului, ne-a declarat că "obiectivele acestor activități au fost informarea copiilor, din surse competente, asupra drepturilor lor în calitate de consumatori de produse și servicii, precum și formarea deprinderilor de a verifica indicatorii de calitate a produselor și serviciilor și raportul calitate-preț înainte de achiziționare".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9094 secunde