Datorită Carrefour și desenului de Paști

Eleva Maria Jianu va pleca la Disneyland Paris

284

Articole de la același autor

Ajuns deja la cea de-a 29-a ediție, concursul de desene adresat copiilor de Carrefour România în pragul Sărbătorilor de Paști nu se poate spune decât că a fost așteptat cu maximă nerăbdare.


Ca dovadă, în perioada 22 martie-18 aprilie, 12.200 de elevi constănțeni provenind din 24 de școli constănțene și-au trimis creațiile… artistice, inclusiv pe platforma online dedicată concursului. Week-end-uri pentru copii și familiile lor la Disneyland Paris, biciclete, laptopuri, tablete, ceasuri Apple Watch și cupoane de cumpărături au constituit mult-râvnitele premii din acest an.


Tema propusă pentru această ediție - "De Paști, eroii tăi preferați se întâlnesc la Carrefour!", a stimulat imaginația micuților și i-a îndemnat să deseneze sau să își creeze eroii preferați. 


"Suntem extrem de bucuroși să găzduim, din nou, acest concurs minunat, care îi pune în valoare pe cei mici. Nimic nu se compară cu entuziasmul copiilor de a picta sau realiza colaje creative, lucru care ne motivează permanent să găsim noi opțiuni de a le premia creativitatea. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat și mai mult dimensiunea online, pe lângă cea tradițională, din școli - pentru a oferi tinerelor talente mai multe variante de exprimare artistică. Mai mult decât atât, clienții noștri, părinții, profesorii și publicul larg vor putea admira creațiile micilor artiști, atât în galeria online, disponibilă pe site-ul www.carrefour.ro, cât și în magazinele din țară", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Soli-daritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.


În fruntea listei câștigătorilor de anul acesta se află eleva Maria Jianu (clasa a V-a la Școala "Viceamiral I. Murgescu", cea care a câștigat marele premiu, excursia la Disneyland Paris. Premiul I (laptop) a fost adjudecat de Adriana Manolescu (clasa a V-a, Școala nr. 8), Premiul II (bicicleta) - Larisa David (clasa a IV-a, Școala "Aurel Vlaicu"), Premiul III (tableta) - Radu Vernescu (clasa a VII-a, Școala nr. 8), și mențiune (telefon) - Dragoș Cirneală (clasa a II-a, Școala nr. 1 Castelu). Au mai fost acordate 10 mențiuni constând în câte un cupon Carrefour de 100 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Decembrie 2015
Stire din Social : Tranzacția anului în România!
Pagina a fost generata in 1.2175 secunde