Cine sunt câștigătorii Concursului de desene de Crăciun, de la Carrefour

316

Articole de la același autor

O fetiță de clasa a IV-a din Constanța a câștigat o excursie de vis alături de familia sa la parcul Disneyland din Paris. Diana Iașar, de la Școala nr. 8 din Constanța, a participat la Con-cursul de desene organizat anual de Carrefour România și s-a ales cu marele premiu, constând într-un week-end la Disneyland Resort Paris. Premiul al doilea, constând într-un laptop, i-a revenit elevei din clasa întâi, Maria - Miruna Mușat, de la Școala Gimnazială nr. 2 Oituz. Premiul al treilea, o bicicletă modernă, a fost câștigat de Gabriel Tudorachescu, de la Școala nr. 36 din Constanța. De asemenea, au fost acordate două mențiuni individuale, constând într-o tabletă, respectiv un telefon. Tableta a ajuns la Mădălina Ion, din clasa a V-a la Școala Gimnazială din Castelu, iar telefonul la Daniel - Ionuț Miron, din clasa a II-a la Școala Gimnazială nr. 31 din Constanța.

De asemenea, au fost acordate zece cupoane în valoare de 100 de lei pentru mențiunile speciale. Acestea au ajuns la Elena Gutaga (clasa a II-a A la Școala nr. 40 "Aurel Vlaicu"), Teodora Roșu (clasa a IV-a B la Școala

nr. 18 "Jean Bart"), Sara - Maria Panait (clasa a IV B la Școala nr. 12 "Bogdan Petriceicu Hașdeu"), Alisa Ungureanu (clasa a V-a A la Școala nr. 40 "Aurel Vlaicu"), Eduard Ionescu (clasa a V-a C la Școala nr. 12 "Bogdan Petricei-cu Hașdeu"), Alessia Matei (clasa a IV-a A la Școala "Viceamiral Murgescu" din Valu lui Traian), Ana-Maria Sin (clasa a IV-a A la Liceul Teoretic "Decebal), Anna Buzoiu (clasa pregătitoare la Școala nr. 28 "Dan Barbilian"), Ecaterina Galav (clasa a V-a D la Școala nr. 12 "Bogdan Petriceicu Hașdeu") și Sebastian Haralam-bie (clasa a II-a C la Școala nr. 40 "Aurel Vlaicu").

În plus, au fost oferite cinci premii colective, pentru clasa întâi a Școlii nr. 2 Oituz, clasa a III-a D a Școlii nr. 7 "Remus Opreanu", clasei a II a Școlii nr. 2 Oituz, clasei pregăti-toare D a Școlii nr. 29 "Mihai Viteazu" și grupei mijlocii a Școlii "Emil Gârleanu" din localitatea Bărăganu.

Acesta este al zecelea an când Carrefour Constanța a premiat copiii talentați din școlile din zonă și al XVIII-lea an când au fost acordate premiile la nivel național. "Entuziasmul copiilor de a picta sau realiza colaje tematice de Paști și de Crăciun ne motivează să găsim permanent noi oportunități de a le premia talentul. Acesta este și motivul pentru care, pentru a treia ediție consecutivă, am organizat și o variantă online a concursului, pe lângă cea tradițională din școli. Astfel, clienții, părinții și cadrele didactice pot admira creațiile micilor artiști atât în magazine, cât și în galeria online de pe site-ul www.carrefour.ro", a declarat Andreea Marin, director de marketing și PR Carrefour România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3205 secunde