Carrefour lansează colecția vestimentară de toamnă 2015

191
Carrefour lansează colecția vestimentară de toamnă 2015 - carrefour-1442594933.jpg

Articole de la același autor

Carrefour România lansează noua colecție vestimentară de toamnă, ce propune ținute moderne, confortabile și de calitate, la prețuri avantajoase. De asemenea, acum aceasta este prezentată și pe noul site, tex.carrefour.ro.

Colecția de toamnă 2015 vine cu oferte atrăgătoare de piese vestimentare, propunând o gamă variată de stiluri în tendințele acestei toamne: de la smart-casual, urban sau graphic până la rock și retro. Cromatica acestui sezon se concentrează pe tonuri neutre de alb, negru, gri sau albastru-bleumarin, care se îmbină cu nuanțe aprinse de bordeaux, violet prună și albastru electric, iar materialele de calitate cu texturi robuste precum denimul sau pielea ecologică complementează modelele fluide, pentru un stil mereu la modă.

Colecția continuă croielile drepte și liniile clasice, pentru un stil office, dar oferă și combinații versatile, pentru ținute nonconformiste celor cu spiritul tânăr: cămăși și rochii în printuri sau carouri, blugi clasici sau skinny, pulovere și jachete tricotate, alături de botine retro și accesorii șic, în culorile sezonului.

"Colecția de toamnă 2015 continuă direcția cu care ne-am obișnuit deja clienții, oferind ținute cu atitudine și stil, moderne, confortabile și de calitate, la prețuri accesibile tuturor. Și pentru a veni și mai aproape de ei, le punem la dispoziție o variantă ușoară și interactivă de a fi în pas cu tendințele, prin lansarea site-ului tex.carrefour.ro", a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

Mai mult, pentru a marca lansarea noii colecții, sâmbătă, 19 septembrie, hipermarket-urile Carrefour invită clienții să participe la o Super Tombolă, unde pot câștiga, din 30 în 30 de minute, 50 la sută din valoarea unui articol vestimentar din coșul de cumpărături.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Social : Rechizite noi pentru copiii sărmani
Pagina a fost generata in 0.2804 secunde