Carrefour a înghețat prețurile de la 1 mai

153
Carrefour a înghețat prețurile de la 1 mai - 1267919carrefour1366129470-1430919836.jpg

Articole de la același autor

Începând cu 1 mai, Carrefour România a blocat prețurile pentru a pregăti aplicarea ordonanței de urgență nr. 6 din 7 aprilie 2015 privind reducerea TVA la 9 la sută la produsele alimentare, precum și la băuturile non-alcoolice. Singurele două excepții de la înghețarea prețurilor sunt produsele care se află în promoție sau anumite tipuri de fructe și legume, unde prețurile pot prezenta variații din cauza sezonalității produselor.

Astfel, referitor la prima excepție, imediat după încheierea unei promoții, prețul produsului revine la prețul normal, acest lucru nefiind deloc o creștere artificială. Referitor la cea de-a doua excepție, prețul fructelor și legumelor depinde de țara de proveniență a produselor, de costurile de transport și de cantitatea de produse disponibilă pe piață. În acest sens, Carrefour importă fructe și legume doar în momentul în care acestea nu se găsesc în România.


Carrefour este un grup internațional foarte serios care este prezent în România din 2000 și care a început activitatea axându-se pe lupta cu prețurile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4224 secunde