Festivalul vinurilor la Carrefour

111
Festivalul vinurilor la Carrefour - festivalulvinurilor-1443439142.jpg

Articole de la același autor

În perioada 25 septembrie - 7 octombrie, Carrefour organizează festivalul vinurilor, ca parte a Sărbătorii Gastronomiei, eveniment dezvoltat de Ambasada Franței în România, Camera Franceză de Comerț și Industrie în România și Institutul Francez.


Cu această ocazie, clienții sunt așteptați în magazine cu o sortimentație variată, ce reunește peste 125 de soiuri de vin – atât de proveniență autohtonă, cât și internațională - aducând un plus de savoare fineței artei culinare.


Timp de două săptămâni, în toate hipermarketurile Carrefour, iubitorii de vin vor intra într-un univers bogat în culoare și arome și se vor putea bucura de calitatea și rafinamentul vinurilor atent selecționate de către specialiștii noștri, pentru o experiență menită să le încânte simțurile.


"Colaborarea dintre Carrefour, Ambasada Franței în România și CCIFER este una de durată și ne bucurăm să fim din nou parteneri ai proiectului Sărbătoarea Gastronomiei în România. În cadrul acestuia, Festivalul vinurilor se înscrie într-una din axele noastre strategice prin care, alături de gama variată de produse și de garanția celor mai mici prețuri, încercam să creăm o experiență plăcută și captivantă consumatorilor noștri, pentru care să revină cu drag în magazine. Invităm deci românii, cunoscători sau amatori, să descopere la Carrefour savoarea și calitatea unui vin bun", a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, director executiv al Carrefour România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Social : Rechizite noi pentru copiii sărmani
Pagina a fost generata in 0.4862 secunde