Elevii Liceului "Callatis", emisarii lui Moș Nicolae

301
Elevii Liceului

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Callatis", implicat în programul educațional Strategia Națională de Acțiune Comunitară, inițiat de Ministerul Educației Naționale, a desfășurat, săptămâna trecută, campania socială "Daruri de la Moș Nicolae". 


Elevii claselor a XII-a B și a XI-a B s-au deplasat la Grădinița cu program normal Albești pentru a-i întâlni pe cei 14 micuți preșcolari. Apoi, elevii claselor a VII-a A, a VII-a B, a XII-a D au vizitat cei 60 de copii din Centrul de Plasament "Delfinul" Agigea. 


Pentru beneficiari, callatienii au pregătit pa-chete cu dulciuri, precum și un program recreativ atractiv, constând în două ore de jocuri interactive.


Activitatea a fost coordonată de prof. Corina Mihalache - director, prof. Bechir Ghiulnar - director adjunct, prof. psiholog Carmen Faliboga - coordonator local SNAC, și s-a desfășurat cu implicarea activă a profesorilor diriginți: prof. Mihaela Pilat (clasa XI B), prof. Cristian Hariton (clasa XII B), prof. Cristina Angheluță (clasa VII A), prof. Melania Chelaru (clasa VII B), prof. Georgeta Han (clasa XII D) și a Asociației de părinți din Liceul Teoretic "Callatis".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5703 secunde