Elevii și preșcolarii intră în vacanță pentru o săptămână

367
4
Elevii și preșcolarii intră în vacanță pentru o săptămână - eleviisiprescolarii-1446139022.jpg

Articole de la același autor

Preșcolarii și elevii din învățământul primar intră în vacanță, astăzi, după terminarea cursurilor, urmând să se întoarcă la școală pe 9 noiembrie. 


Vacanța de iarnă va începe pe 19 decembrie și se va termina pe 10 ianuarie 2016, cursurile urmând să se desfășoare din 11 ianuarie 2016 până pe 5 februarie 2016. Copiii vor intra, anul viitor, în vacanța inter-semestrială în perioada 6-14 februarie. 


Cursurile semestrului al II-lea se vor desfășura din 15 februarie până pe 22 aprilie 2016. Vacanța de primăvară este programată de pe 23 aprilie până pe 3 mai. Cursurile se vor desfășura de pe 4 mai până pe 24 iunie 2016. 


Elevii și preșcolarii vor intra anul viitor în vacanța de vară pe 25 iunie, vacanță care se va încheia pe 11 sep-tembrie. Săptămâna "Școala Altfel" se va desfășura în perioada 18 - 22 aprilie 2016.


Comentează știrea

Uraaa,
29 octombrie 2015
vine vacanta!

Dar doamna Simona Anghel unde este?

herodot
30 octombrie 2015
10 intrebari pentru dictatoare

1) Mai trimiti profesorii si personalul auxiliar sa faca propaganda, presiuni pentru strangerea fondului scolii? 2) Mai mergi in excursii la restaurant cu gimnaziul? 3) Mai propui sefi de catedra cu DEF cand altii sunt mai pregatiti (ai auzit de gradul I?)? 4) Mai incurajezi cumulul de functii sef de catedra-director educativ-sef diriginti-membru CA-membru CEAC-membru diverse comisii? Cand duci lipsa de yes-meni... 5) Procesele verbale cine le mai scrie? Mai consemneaza... pe sarite, sau a revenit respectiva individa la normalitate? 6) Vizitele de stat la colonia sc 36 cu cine le faci acum ca Radu si Raducu nu mai sunt? 7) Campaniile antifumat ale unei ex-invatatoare fumatoare cum se mai deruleaza? 8) Statie radio in liceu pe cand? Nu sunt bani? in 7 ani nu ati fost in stare sa strangeti destui banuti din targuri si alte prostioare de-astea? 9) Balul bobocilor unde il organizezi? Am auzit ca in Mamaia exista un restauran... ah, stai! stii despre ce vorbesc, doar mergi acolo in fiecare an, prietenii stiu de ce! Aragaz cu patru ochi... 10) Vin alegerile, mai candidezi? Vezi ca ai competitie chiar la tine in ograda! Iubesti tradarea (doar stii la ce ma refer, Cornelia nu cred c-a uitat gustul amar), dar urasti pe tradatori?

Cadru didactic revoltat
30 octombrie 2015
cum e posibil?

Am si eu o intrebare, retorica ,de altfel, caci cunosc raspunsul legal. Este posibil, doamnelor inspectoare sa detineti doua norme in inspectorat? Ma refer la Adjunctele Nitu si Codreanu.... Adica ,prestati 16 ore/zi? ITM-ul stie ? Se sesizeaza cineva? Ce spune la lege, doamnelor?? De ce sunteti mai presus de lege, mai dati si lectii la altii!!! Macar Cuget liber sa se sesizeze, sa se uite pe organigrama ISJ-ului facuta publica, faceti o intrebare la ITM cum la unii este posibil 16 ore si la atii doar 12 ore /zi? Au contracte de munca? Cate ,doua? Fiecare de cate 8 ore? Pardon, Nitu are chiar 3?

Eleonora
30 octombrie 2015
ISJ

Aloooo, ISJ! mai slabiti-ne cu hartiile ca ne-ati obosit.......vrem vacanta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8163 secunde