Emoții pentru unii profesori

1483
25
Emoții pentru unii profesori - emotii-1470846440.jpg

Articole de la același autor

În conformitate cu prevederile Metodologiei-cadru, în perioada următoare se pot ocupa posturi didactice sau catedre vacante/rezervate prin detașare în interesul învățământului, care se fac la solicitarea unității de învățământ primitoare, cu acordul scris al cadrului didactic solicitat.

Astăzi este ultima zi în care unitățile școlare mai pot înregistra solicitările legate de detașarea cadrelor didactice pentru anul școlar 2016-2017.

De astăzi și până pe 16 august, cadrele didactice depun acordurile la unitățile de învățământ primitoare, tot în acest interval având loc și discutarea și aprobarea în Consiliul de administrație al unității de învățământ primitoare a listei cadrelor didactice detașate în interesul învățământului.

Pe 17 august, Inspectoratul Școlar Județean Constanța va fi înștiințat cu privire la lista cadrelor didactice detașate în interesul învățământului.

Reamintim că un cadru didactic poate beneficia de detașare cel mult cinci ani consecutiv. De asemenea, poate beneficia de detașare în interesul învățământului în aceiași unitate de învățământ maxim cinci ani școlari consecutivi. 

Comentează știrea

25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
jos, stan....
11 august 2016
Du-te, stan....

stan are chiar sufletul la gura. Are emotii mari, isi lasa livingul-fumoar, cu toate amintirile si pleaca.....pleaca, in sfarsit, pleaca! Nu o mai vedem pe stan! Jale mareeee!

Dramatic!
11 august 2016
Miha se da dusa?

Nu, nu se poate! Cum sa plece ea asa,brusc, cu coada intre picioare si ranita inj amorul propriu? Cu onoarea ei patata cum ramane??? O repara cineva? Poate ii da isj-ul un post de director la Cocargeaua din Deal.....sa-si faca acolo cabinet-living-fumoar....Of, of, of, e dramatica situatia micutzei! Ar trebui totusi ca miha sa vada partea plina a paharului. Bine ca pleaca acum, ca daca pleca in timpul scolii risca sa-si ia cele mai frumoase suturi in fund....Huoooooo!

Emotii la greu
11 august 2016
pentru Miha!

De suturile in fund a scapat, calificativul nemeritat ( FB) si l-a luat, dar din pacate ptr ea nu poate sa fie totul roz, asa cum .si-a propus. Ea, in naivitatea ei de fata simpla de la tara se gandea ca o sa ramana directoare pana iese la pensie.....dar s-a intamplat ceva neprevazut. I s-a cerut sa-si faca bocceluta si acum plange cu lacrimi amare. lacrimi de crocomihadillă ! Asa se numesc lacrimile de oftică...

Găbiță
11 august 2016
Scoala-jucărie si Albă ca zăpada

Oameni buni, am nevoie de ajutor! Mihaela, nevasta-mea, a pierdut contactul cu realitatea, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea! Stiti ca i-am dat eu un cadou acum vreo patru ani când eram viceprimar si in PSD....Eu eram cam ocupat cu ale mele...... ,ea imi facea figuri in fiecare dimineata si-am zis 'Hai sa-i dau lu' asta ceva de facut, sa ma scutească...' Am facut pe dracu-n patru, mi-am intins antenele si am facut rost de scoala asta, 'Dan Barbilian' parcă ii zice....si i-am dat-o asa, să-si facă si ea o ocupatie, să mai uite de problemele ei inchipuite...Da' ce credeti fratilor? Tâmpita asta a luat-o in serios si acum nu mai vrea să renunte la scoală! Cică e jucăria ei, că o iubeste si....nu se dă bătută! N-am inteles-o pe-asta cu.... bătută, dar in fine....ea stie ce-are in cap. Partea mai nasoala e ca acum se identifica cu personajul ALBA CA ZAPADA si zice ca nu poate sa renunte nici la cei 7 pitici- frustrati, Cica fara ei viata n-are sens! E greu fratilor cu nevasta-mea asta....cine ma ajuta s-o conving ca nu e Alba ca zapada si ca sc. 28 nu e jucaria ei...pe viata???

alba ca zapada
11 august 2016
nu pot fara pitici

N-ai pic de bun simt, dă-te-n pitici, pardon pisici, măi gabriel! Ce dreaku te-ai apucat sa spui cum am obtinut scoala-jucarie??? Aaaa, se stia? Bine, trecem peste....Dar sa stii ca la cei 7 pitici nu renunt! Daca mi se pune sechestru pe scoala si trebuie s-o abandonez, pe pitici ii iau cu mine! Sa fie foarte clar! Nu pot fara ei, m-as plictisi ingrozitoooor! Oricum am anuntat ca am un punctaj extraordinar, care ma califica ptr postul de director oriunde in lumea asta. Si in Honolulu! Deci nu-mi fac griji pe tema aceasta......Doar pe pitici ii vreau cu mine, in rest nu ma mai intereseaza nimic.

Răspuns la: Scoala-jucărie si Albă ca zăpada
Adăugat de : Găbiță, 11 august 2016
Oameni buni, am nevoie de ajutor! Mihaela, nevasta-mea, a pierdut contactul cu realitatea, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea! Stiti ca i-am dat...
Găbiță
11 august 2016
Mihaela nu-si asumă nimic

...am uitat sa va spun ca miha, soața, mai bate câmpii si cu alte chestii. Imi spune dimineata la cafea ca orice s-ar intampla, ea NU-SI ASUMĂ NIMIC!!! Ce-o fi asta? Oare ce vrea să spună? Zice că dacă o ia cineva la intrebări ea nu recunoaste nimic...nici de-acasă, cu treburile noastre imbarligate din cauza DNA-ului, stiti, proprietati,conturi, alea alea, dar nici de la scoala....Ea dă vina pe toată lumea, pe directorul adjunct pe CA, CP, secretarul CA, secretarul CP, INSPECTORAT, ăia sunt de vina,ea e mică si nu stie nimic. Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase....Nu-si asumă nimic, cum s-ar zice ne bagă pe toti in rahat ca să se scoată ea....Periculoasă femeie, stiu eu ce stiu....

Răspuns la: Scoala-jucărie si Albă ca zăpada
Adăugat de : Găbiță, 11 august 2016
Oameni buni, am nevoie de ajutor! Mihaela, nevasta-mea, a pierdut contactul cu realitatea, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea! Stiti ca i-am dat...
DU-TE STAN!
11 august 2016
HUOOOOOO, STAN!

Zice bine ce zice barbat-su! Asta e periculoasa taaare. E in stare sa bage si inspectoratul la apă daca apare vreun necaz, doar să ramana ea neatinsa....Din pacate ptr ea e atinsa, adica manjita de rahat din cap pana-n picioare, n-o mai spala nici apa cu Vanish, nu se mai albeste in veci. Vom vedea rezultatul destul de curând.

Mihaela Stan pleaca?
11 august 2016
In sfarsit?

Cum, isj-ul n-o mai tine de manutza pe stan? Au renuntat? Pana mai ieri o tineau in puf! Cum facea miha cate-o idiotenie de-a ei, veneau in grup organizat de la inspectorat, se faceau ca se incrunta putin la ea ( desi in sinea lor stiau ca iar a facut-o lata si merita s-o zboare imediat), zambeau si plecau....ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ba tot ziceau ceva: mihaaaaa, sa nu mai faci, da? Fii cuminte....Te pupam. In schimb incercau sa-i convinga pe nemultumiti ca n-au dreptate, ca li se pare....Si cand ajungeau la coltul scolii isi puneau mainile in cap! Cam asa stateau lucrurile! Acum s-au lamurit si ei in sfarsit ca NU SE MAI POATE! Ca ea minte si cei care o contesta spun ADEVARUL! Ca face numai porcarii, ca n-are doua vorbe la locul lor, pe scurt ca n-are cum sa fie director!

curios!
11 august 2016
curios!

Ce ciudat! mi-a zis cineva ca I-a zis si lui cineva ca masina lui stan e tot la scoala....E parcata in acelasi loc in care era parcata si ieri si alaltaieri si acum trei zile. Niciun centimetru mai incoace sau mai incolo, mai la stanga sau mai la dreapta! Ce sa fie, ce sa fie? Credem ca miha doarme la scoala, altfel nu se explica.....Cate dracu de dosare are de pus la punct de nu se indura sa iasa din living? O tona? Ajutati-o fratilor sa le termine, sa plece si ea acasa,micutza......Mai era si fata aia , Cristina de religie cu ea....dar se pare ca tot sunt prea multe hartoage!

Darie
11 august 2016
Vi se pare voua curios

Ce este curios in prezenta anumitor persoane in scoala??? Sunt si ele cu un rost acolo,care?Va las pe voi sa va ganditi.

25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9236 secunde