Eveniment de excepție, la Constanța. Teatru în aer liber, în parcul Tăbăcărie

393
1
Eveniment de excepție, la Constanța.  Teatru în aer liber, în parcul Tăbăcărie - teatrutabacarie-1503591884.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate "Ovidius" continuă cu seria de activități culturale adresate constănțenilor și prezintă, în premieră absolută, spectacolul de teatru "Viața și pătimirile lui Ovidius Publius Naso", de Paul Miron. Evenimentul are loc, deseară, de la ora 20.30, în parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru.

Spectacolul se adresează publicului larg pe o scenă neconvențională în aer liber, accesul fiind gratuit. Distribuția este alcătuită din studenți, absolvenți și profesori ai Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius", care este partener principal în cadrul proiectului.

Spectacolul, care va fi pus în scenă și luni, 28 august, în aceeași locație, de la ora 20.30, presupune o desfășurare complexă de forțe artistice, capabilă să reunească diferite arte ale spectacolului, care împreună să pună în evidență valoarea reprezentației teatrale. Acest spectacol va cuprinde o operă de creație muzicală, originală, pusă în valoare de instrumentiști ce vor cânta live în spectacol, actori și dansatori. 

Comentează știrea

un spectator
25 august 2017
de ce e așa de greu?

Un spectacol e "pus în scenă" o singură dată, la premieră. El nu mai poate fi pus în scenă "și luni". Ce cărți citiți voi ca să fiți redactori de ziar la Constanța?!?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1324 secunde