Eveniment de marcă pentru ISJ Constanța

878
5
Eveniment de marcă pentru ISJ Constanța - raducupopescu2-1438362325.jpg

Articole de la același autor

 Sâmbătă, 1 august, la ora 10, la Universitatea "Ovidius" din Constanța, se va semna protocolul de parteneriat dintre Universitatea "Ovidius" din Con-stanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Inspectoratul Județean de Educație - Dobrich din cadrul Mi-nisterului de Educație și Științe din Bulgaria.


Obiectivul general al protocolului îl reprezintă colaborarea instituțiilor în vederea derulării de proiecte comune și sprijinirea unităților de învățământ din cele două regiuni pentru realizarea de parteneriate educaționale.


La eveniment participă rectorul Universității "Ovidius" din Constanța, prof. univ. dr. Sorin Rugină, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, prof. dr. Răducu Popescu, și inspectorul general de educație al Inspectoratului Județean de Educație din Dobrich, dr. Hristo Boev.


Comentează știrea

SENIOR
31 iulie 2015
felicitari

sincere. ai facut si lucruri frumoase. un pic mai atent daca erai, ar fi fost si mmai bine. incearca sa fii onest, tinere POPESCU.

Dezgustat de tot
1 august 2015
Too late...

Degeaba incearca Raducu s-o dreaga pe ultima suta de metri... Trei ani a facut numai rau, a condus despotic, a facut ce l-a taiat capul, fara sa cunoasca legislatia! Sa traiasca doamna Ivanciu si cine ii mai facea planurile manageriale!!! Nu cred ca va ramane in istoria I.S.J.-ului decat cu imaginea badaranului care se suia cu fundul pe catedra la sedinte si vorbea cu colegii fara urma de respect!!! Un golan care chiar nu avea fata de lider!

Justice
1 august 2015
Impostura

Răducu Popescu a fost numit ilegal , prin trafic de influență și nu a avut nici o legătură cu postul pe care l-a ocupat. A umilit și batjocorit un întreg sistem prin prezența sa. De fapt este produsul finit a lui Radu Mazăre. Se laudă peste tot că pus ISJ pe roate și acum poate să plece. Nimic mai fals a pus ISJ pe chituci sau mai exact pe topogan.Sub falsa corectitudine a făcut tot felul de ilegalități care in timp se vor dovedi. Ceea ce regret este faptul că sunt foarte mulți profesori valorosi pe care nu-i intreaba nimeni nimic , măcar să li se propună funcții in I.S.J .In I.S.J sunt profesori despre care nu a auzit nimeni, niciodată. Cum poți să ai autoritate profesională în fața colegilor tăi , care au olimpici internaționali ? Păcat , s-au piedut 3 ani și probabil se vor mai pierde in continuare , cu diverse activități , pentru imaginea unora sau altora.

James BagaBond
1 august 2015
Infratire

In sfarsit s-au infratit carciumile din Constanta si Silistra. De ce naiba ii tot spuneti prof. dr., nu pricep. Are titlul stiintific de profesor? Nu cred. Daca ii spui papadie e frumos, dar e cunoscuta si sub numele de curu-gainii. Tot aia e.

Profesor
2 august 2015
Mare adevăr

Felicitări pentru punctul de vedere enunțat. Aveți perfectă dreptate, dar ce putem face noi, profesorii devotați carierei și elevilor noștri, când nu suntem lăsați sa ne indeplinim sarcinile? Din pacate, sistemul invatamantului constantean e mult prea putred, parazitul Popescu a distrus si ultima farama de corectitudine din ISJ. Un lucru insa nu il stie; ca nu ne poate dezumaniza, ca nu toti suntem marionete ca el, ca avem demnitate si ca ne putem privi elevii in ochi cu mandrie. Daca pana acum a tot primit avertizari si "cartonașe galbene", sper cat de curând să i se acorde și cartonașul roșu si sa-l urmeze pe "tăticul Radu Mazăre", oricum Răducu se credea arbitru si arbitra despotic meciul in care elimina "jucători buni", profesori valoroși, care nu-i serveau interesele. Se pare că nici la sport nu se pricepe, dar la management..........nici vorbă, cât despre limbajul folosit.........ar trebui ca minunatii lui colegi din ISJ să-i daruiasca un DEX, (ca tot se apropie ziua lui de naștere). Macar cu ceva cunostinte de limba romana sa se aleaga si el dupa mandatul minunat de 3 ani, in fruntea ISJ

Răspuns la: Impostura
Adăugat de : Justice, 1 august 2015
Răducu Popescu a fost numit ilegal , prin trafic de influență și nu a avut nici o legătură cu postul pe care l-a ocupat. A umilit și...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5087 secunde