Un cunoscut director de școală constănțeană a renunțat la funcție

3312
14
Un cunoscut  director de școală constănțeană a renunțat la funcție - scoalatuzla-1438271516.jpg

Articole de la același autor

De 15 ani, prof. Afrodita Marcoșanu conduce destinele Școlii Gimnaziale nr. 1 din Tuzla și de 38 de ani face naveta pentru a le preda copiilor de aici una dintre cele mai îndrăgite materii: educație fizică.

La începutul acestei săptămâni, ca urmare a solicitării sale de încetare a detașării în interesul învățământului din funcția de director, inspectorul școlar general, prof. dr. Răducu Popescu, a dorit continuarea procesului de transparență în alegerea directorului, prin vot secret. Așa încât, în cadrul Consiliului profesoral al Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Tuzla, cadrele didactice și-au exprimat opțiunea și l-au ales, prin vot secret, pe prof. Radu Emil Buzan, evident, tot de educație fizică.

"Mai am un an până la pensie și am considerat că e mai bine să stau alături de colegul meu și să-l ajut, așa cum la rândul meu, în urmă cu 15 ani, am fost ajutată de alte persoane", a declarat prof. Afrodita Marcoșanu.

La ședința de alegeri, au mai participat inspectorii școlari prof. Icbal Anefi și prof. dr. Ana-Daniela Gheorghe. Profesorul Buzan va deține funcția de director al școlii până la organizarea concursului, în luna octombrie. 

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Profesor (nu de sport!)
31 iulie 2015
Vrem si noi director nou!

Nu renunta si directoarea de la Scoala 12? Nu vede ca profesorii colegi nu dau doi bani pe ea, nu o apreciaza, nu o respecta? Nici macar nu au venit la evaluarea ei!!! Doar invatatoarele, ele sunt mai... docile. S-a compromis destul!!! Nu stie sa scrie corect, nu stie sa vorbeasca liber, citeaza niste sabloane invatate la cursuri si... cam atat! Vrem schimbare!!! Sa vina cineva mai tanar si mai capabil!!!

profesor
31 iulie 2015
idee

Ar fi o idee buna sa demisioneze si alti directori numiti, cum ar fi directoarea contestata a scolii 28, Stan Mihaela. Dar se pare ca nu are astfel de idei. Ii place prea mult puterea...nu se da dusa, dar nici concurs nu va da , caci nu face fata. Se pare ca doctoratul a fost mai usor de obtinut!

parinti
31 iulie 2015
director prost-virgil magearu

sunt revoltat. mi-am inscris copilul la liceul virgil magearu si directoarea urla si facea spume la gura. unde am ajuns? ca doar aveti salariu pentru ca va aducem noi copii la scoala. nu va e rusine. asa directoare ati gasit. naiba sa va ia de nebuni. asa o sa urle si la copilul meu? o sa va dau cu ceva in cap daca mai urlati la mine, data viitoare,

profesor
31 iulie 2015
si noi vrem director nou la liceul nostru

tot prin vot secret vrem alegerea unui nou director la Liceul Teh. "Virgil Madgearu"

daniella
31 iulie 2015
si la "DECEBAL

URGENT o vrem pe Cornelia Serban inapoi la "DECEBAL".

gabriela
31 iulie 2015
lic decebal

de ce Raducu nu a pastrat-o pe Serban pana la concurs? ii lipsea carnetul de partid? la intrarea in corpul expertilor trei profesori din decebal aveau punctaj peste Svinarciuc!!!cum de au numit-o tocmai pe ea???

cadru auxiliar "madgearu"
31 iulie 2015
luati-o pe incompetenta de pe capul nostru

ea si cu sotul ei vin in liceu zi de zi si ii auzi , pe rand: "te dau afara", "te concediez", "nu te tineam o zi daca erai angajata mea",...dinastia BORANDA de la MADGEARU, mai duceti-va la dracu sa va ia ametitilor, doi pitici au inceput sa ne considere pe noi angajatii lor. dar voi, naiba sa va ia nu tot ca noi angajati la stat sunteti. ia-i Popescule la tine la ISJ , NAIBA SA VA IA !!!! ne distrugeti sanatatea cu oameni de tot rahatul.

Răspuns la: director prost-virgil magearu
Adăugat de : parinti, 31 iulie 2015
sunt revoltat. mi-am inscris copilul la liceul virgil magearu si directoarea urla si facea spume la gura. unde am ajuns? ca doar aveti salariu pentru...
profesor
31 iulie 2015
zici ca-i nebuna cand racneste pe hol

mai du-te la cedetra, ca esti varza mai Boranda Janeta.

cristina
31 iulie 2015
prin vot secret toti directorii

idee geniala, ne-am saturat de prosti in fruntea scolilor si a ISL-ului.

profesor Nicolae Balcescu
31 iulie 2015
Boranda nu m-a lasat sa merg la WC-ul liceului

inadmisibil cum poate o proasta sa stea directoare.

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.63 secunde