UPDATE. Bătălia pentru șefia ISJ / TREI CANDIDATE AU PICAT EXAMENUL! IATĂ MOTIVUL

2223
7
UPDATE. Bătălia pentru șefia ISJ / TREI CANDIDATE AU PICAT EXAMENUL! IATĂ MOTIVUL - isj21377098600-1438003093.jpg

Articole de la același autor

UPDATE 3 - Prof. Daniela Blaga, profesor la Liceul Teoretic "Traian", la scurt timp de la ieșirea din sala de examen, a declarat pentru "Cuget Liber" că nu regretă participarea pentru a doua oară la acest concurs și urează mult succes celei care va câștiga.


UPDATE 2 - Motivul pentru care cele trei candidate au picat examenul pentru ocuparea postului de inspector școlar general este faptul că s-au retras din proba scrisă.


UPDATE 1 - Examenul pentru ocuparea postului de inspector școlar general constă în trei probe, și anume: evaluarea CV-ului, probă la care vor fi analizate rezultatele profesionale, aptitudinile și competențele personale, un test grilă de 30 de minute constând în 10 itemi de management educațional și administrativ, dintre care trei itemi vor fi formulați în limba străină aleasă de candidat utilizând calculatorul, dar și un interviu în fața comisiei de concurs, în cadrul căruia se va aprecia calitatea și susținerea ofertei manageriale, precum și răspunsul la întrebările referitoare la inspecția școlară, aplicarea legislației școlare, management educațional și deontologie profesională. 




Pentru a promova candidații trebuie să obțină minim 35 de puncte, 7 puncte oferite de fiecare din cei cinci membri ai comisiei de examinare. La această oră, prof. Gabriela Bucovală și Nicoleta Bercaru susțin interviul.


Din cele cinci candidate prezente astăzi, la Ministerul Educației, pentru a susține concursul de ocupare a postului de inspector școlar general, Adriana Oprea, Daniela Blaga și Isabela Marcu au picat examenul. Cele trei candidate s-au retras din proba scrisă a examenului. Au rămas în cursă Nicoleta Bercaru și Gabriela Bucovală. 






Comentează știrea

ca aia de la minister
27 iulie 2015
te pomenesti

o sa o scoata castigatoare pe Bucovaca....vai ce supriza ar fi !

coleg
27 iulie 2015
cornescu la putere

ce bine ar fi sa iasa cornescu general!!!

Bucovala
27 iulie 2015
slabe sanse

evazionistul a cotizat unde trebuie, o salta si pe analfabeta asta in functie. Dup-aia o sa va duceti cu sarut-mana la ea, da ce sa-i faci asa merge treaba la romani.

Jeni
27 iulie 2015
Rusine isj

Cum si a permis oprea sa participe la concurs cand ea are proces cu invatatoarea de la pedagogic. Stii de cazul asta simona!!!

General
27 iulie 2015
Fac cinste

Hai ca daca iese bucovala bem si mancam toti la bueno 4 ani! :)))

cetatean
27 iulie 2015
rusine

asa este macedonii nu prea sunt destepti ...dar cu bani cumpara orice scaun pacat ca nu se poate cumpara bunul simt si inteligenta

secretar
29 iulie 2015
batalia ptr.sefia ISJ Cta

Avem cea mai tare directoare!Felicitari!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6496 secunde