EXCLUSIV! Cine este noul inspector școlar general adjunct al ISJ Constanța

2499
9
EXCLUSIV! Cine este noul inspector școlar general adjunct al ISJ Constanța - adjunctraducupopescu1428088353-1431412442.jpg

Articole de la același autor

În urma concursului suținut ieri la Ministerul Educației, din cei patru candidați pentru funcția de inspector școlar general adjunct a fost admisă prof. Gabriela Bucovală, informează Biroul de presă al Ministerului Educației. 


De asemenea, pentru postul de director al Casei Corpului Didactic Constanța a fost admisă prof. Sorina Plopeanu, de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân".


Amănunte în ediția de mâine a ziarului nostru.


Comentează știrea

traian
12 mai 2015
FUNCTIE MULT VISATA

cine a spus ca cu bani cumperi orice ,multa dreptate a avut ! doamna bucovala este sora patronului multor restaurante ,hoteluri si alte acareturi ale Constantei.BUENO fiind frustata si vesnic refuzata....dar cu prea multi bani,si-a primit IN SFARSIT postul mult dorit ...slugoiul codreanu nu achitase nota....era doar bonus cu gabitza

Coleg
12 mai 2015
Doamna Marcu?

cum.. si doamna Marcu, candidatul surpriza? Nu a luat examenul? Ea, cea mai buna si ce mai frumoasa si cea mai? :-)))))))))

profesor
12 mai 2015
profesionalism

Se pot face comentarii legate de orice , dar din punct de vedere profesional dna Bucovala este mult peste nivelul altora! Felicitari !

eu
12 mai 2015
inspector general adjunct isj cta

Felicitari "BUCOVALILOR" ! Dupa "TURISM-"PERFORMANT", avem si in invatamant inca o BUCOVALA cu NICOVALA.SUCCES!

fost inspector
12 mai 2015
felicitari

Cu respect. Meritati aceasta functie. Felicitari. Aceasta e dovada suprema de corectitudine a examenelor de la Minister. Un examen organizat de guvern Psd. castigat de membri si simpatizanti Pd si Pnl. Felicitari

vali
12 mai 2015
examen corect

Vai de capul profesorilor dar si de cel al colegilor.Mare sah si mare mizerie in isj Constanta!ce joc urat. Ce calitati are aceasta madama? Nu se stie inca.

ISJ Constanta
16 mai 2015
CONCURS M.E.N

COMISIE CONCURS M.E.N. membrii comisiei : 1. Maria Stefania -prof. de muzica, Hunedoara 2. Luminita Barcari- prof. chimie-fizica, Ialomita 3. Camelia Tabara- prof fizica, Bistrita 4. Raducu Popescu- prof univ. educatie fizica, Constanta observatori: invatatori - lideri Bucuresti si Ialomita

RELIGIA SI DESENUL
16 mai 2015
MIRUL

Cred ca Bucovala a avut mirul la ea si s-a rezolvat!!

Grecul expulzat
4 august 2015
Aveti tigari "Virginia"?

Dar cum e posibil asa ceva? "Geniala", "supernova", "galactica" Adriana Oprea, politehnista care se lupta din greu cu limba romana (scris) si se exprima ca pe Centura (oral) nu a castigat acest CONCURS? Nu se poate, nu se poate, nu se poate... Este o mare nedreptate!... Fa, Adriana, fa o contestatie (in scris) si exprima-te cum stii tu cel mai bine (oral), dar nu in limba romana ca e grea pentru tine!... Incearca in limba greaca!... Stii tu, dar si noi, de ce. Nebunatico!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5553 secunde