ISJ caută inspectori pentru învățământ preșcolar și primar

582
1
ISJ caută inspectori pentru învățământ preșcolar și primar - isjcauta-1431363961.jpg

Articole de la același autor

Inspectorul Școlar Județean Constanța aduce la cunoștința profesorilor constănțeni interesați faptul că se prelungește perioada de depunere a dosarelor pentru ocuparea funcțiilor vacante DOAR de inspector școlar pentru învățământul preșcolar și pentru învățământul primar, până la data de 15 mai.

Așadar, depunerea și înregistrarea dosarelor va avea loc după următorul program: astăzi, joi, 14 mai, în intervalul 12 -14; iar miercuri, 13 mai, și vineri, 15 mai, în intervalul 9-11.

Metodologia de concurs, bibliografia de concurs, lista documentelor necesare înscrierii, fișele de evaluare a probelor, fișa cadru a postului de inspector școlar, precum și modele ale documentelor necesare, sunt afișate la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, din str. Mihai Eminescu nr. 11 și pe site-ul instituției www.isjcta.ro, secțiunea Comunicate/Activități ISJ. 

Comentează știrea

catalin
12 mai 2015
Angajare imediata !!!!!

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5263 secunde