Fericire mare la Grădinița 44

702

Articole de la același autor

Constănțenii care au trecut ieri dimineață pe str. Labirintului s-au oprit, preț de o clipă, să se lămurească ce-i cu atâta agitație și mu-zică la boxele scoase în curtea de la nr. 52.

Au aflat astfel că, în premieră pentru învățământul constănțean, după cum afirma chiar inspectorul general prof. dr. Răducu Popescu, un mare brand a decis să investească în viitorul copiilor.

Kaufland România, împreună cu fundația "Copiii - viitorul nostru", a donat materiale și rechizite pentru copiii Grădiniței cu program prelungit nr. 44, în valoare totală de 140.000 lei. "Începând de astăzi, părinții grădiniței noastre nu vor mai fi nevoiți să aducă nici un leu de acasă", afirma, încrezătoare, dar și fericită de realizare, directoarea Loredana Manolache. În cele cinci săli de clasă a fost schimbat mobilierul, constând în măsuțe și scăunele, și au fost aduse jocuri și jucării noi.

Valentin Dragomir, director Kaufland Constanța, și-a reafirmat public speranța că prin acest gen de acțiuni "să oferim copiilor sprijin pentru o educație și mai bună, pentru a se forma și a-și dezvolta creativitatea. Vom sus-ține în continuare, încrezători în succesul acestora, campanii și proiecte sociale în orașul nostru".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7338 secunde