Festivalul de Muzică şi Dans se deschide cu „Prinţ şi cerşetor”

305
Festivalul de Muzică şi Dans se deschide cu „Prinţ şi cerşetor” - festivalsursatnobd1-1636136800.jpg
În acest weekend, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” deschide ediția cu numărul 47-a a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului. De data aceasta, evenimentul va debuta cu baletul „Prinț și cerșetor” pe muzica lui Ludvig van Beethoven și opera compusă de Ruggiero Leoncavallo, „Paiațe”.

„Prinţ şi cerşetor” se va juca sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 18.30, regia şi coregrafia fiind semnate de Horaţiu Cherecheş, iar scenografia de Natalia Kornilova. Pe scenă vor urca următorii solişti: Adrian Mihaiu, Cătălina Iliescu, Ami Inoue, Bogdan Bârsănescu, Iguacel Sanchez, Keito Shimomura, Tomonori Sekiguchi, Cecilia Ursul, Mizuki Kubota, Keita Kamijio, Mayura Takase, Mayu Takakhashi, Mihai Pâslaru.

Duminică, 4 noiembrie, începând cu ora 18.30, constănţenii au ocazia de a viziona la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, opera în două acte a lui Ruggero Leoncavallo, „Paiațe”. Piesa îi va aduce în fața publicului pe Marta Sandu Ofrim, Daniel Magdan, Ioan Ardelean, Marius Eftimie şi Mădălin Băldău. Regia este realizată de Sandra Răsvana-Cernat, iar scenografia îi aparţine Nataliei Kornilova. Conducerea muzicală este semnată de Tiberiu Oprea şi maestru cor este Adrian Stanache. Pentru cei interesaţi, biletele au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, 15 lei - pensionari și 10 lei, în cazul elevilor ori a studenților. Acestea se pot procura de la agenția din incinta teatrului, dar și online. Rezervările telefonice se fac doar în timpul programului, la numărul de telefon 0241/481.460 şi sunt valabile numai 24 de ore. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2834 secunde