Filme turcești și baclavale în proiectul Eforie Colorat

176
Filme turcești și baclavale în proiectul Eforie Colorat - xfilmeturcesti2-1659427595.jpg

Articole de la același autor

A 10-a ediție a Festivalului Eforie Colorat, programat a se desfășura până pe 4 septembrie la Grădina de vară din Eforie Sud, readuce memoria, cultura și șarmul unei stațiuni abandonate, al cărei imens potențial a rămas neexploatat în ultimele trei decade. Cea mai veche stațiune de pe litoralul românesc mizează pe cultură în procesul de reabilitare, deschizând spații alternative, în care comunitățile creative își întâlnesc publicul și folosesc arta și dialogul ca modalități de chestionare a societății.

Institutul Yunus Emre din Constanța a participat la proiectul Eforie Colorat, organizat de Asociația Forumul Artelor Vizuale cu Zilele Filmului Turcesc.

În zilele de 29 și 30 iulie 2022 la Grădina de Vară Cinemascop din Eforie Sud au fost proiectate două filme turcești de comedie. „Zâmbetele n-au lipsit niciun moment de pe fețele spectatorilor, iar aplauzele s-au ținut lanț la finalul proiecțiilor. Cei prezenți la cele două proiecții de film au fost serviți cu tradiționalele baclavale turcești”, anunță organizatorii evenimentului.

În data de 29 iulie a fost proiectat filmul de comedie „Yol Arkadaşım 2 – Tovarășul Meu de Drum 2” (Regia: Bedran Güzel), iar pe 30 iulie „Aykut Enişte – Cumnatul Aykut” (Regia: Onur Bilgetay).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4712 secunde