Două fotbaliste constănţene, convocate la naţionala de junioare U17

162
Două fotbaliste constănţene, convocate la naţionala de junioare U17 - 1-1659427732.jpg

Articole de la același autor

Începând de marţi, 2 august, şi până vineri, 12 august, naţionala feminină de fotbal junioare U17 a României efectuează un stagiu de pregătire la Arad, unde are programate şi două meciuri amicale, informează Federaţia Română de Fotbal.

Tricolorele pregătite de Andra Vela vor întâlni, pe stadionul din Sânnicolaul Mic, reprezentativa Bosniei-Herţegovina U17. Primul meci va avea loc miercuri, 10 august, de la ora 18.00, iar cel de-al doilea, vineri, 12 august, de la ora 11.00, ambele putând fi urmărite în direct pe platforma frf.tv.

26 de jucătoare au fost convocate pentru această acţiune, în lot regăsindu-se şi două sportive de la Farul/Selena SN Constanţa: fundaşul Isabela Năstase şi mijlocaşul Alexandra Boboc.

În această toamnă, naţionala feminină U17 a României va juca împotriva Lituaniei şi Kazahstanului în preliminariile Campionatului European.

XXX

În perioada 3-12 august, reprezentativa feminină de fotbal junioare U19 a României, antrenată de Massimo Pedrazzini, va desfăşura un stagiu de pregătire, atât în ţară, cât şi în străinătate, unde va disputa şi două jocuri amicale contra reprezentativei similare a Bosniei-Herţegovina, programate în zilele de 9 august, respectiv 11 august.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.575 secunde