Selena SN Constanţa a părăsit cu fruntea sus Cupa României la fotbal feminin

206
Selena SN Constanţa a părăsit cu fruntea sus Cupa României la fotbal feminin - 1-1652341811.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de fotbal Selena SN Constanţa a ratat calificarea în semifinalele Cupei României.

Formaţia de la malul mării a fost învinsă, cu scorul de 1-5 (1-4), de ACS Vasas Femina, într-o partidă disputată pe stadionul SNC din Constanţa, contând pentru faza sferturilor de finală.

„Am părăsit competiţia şi, chiar dacă am fost învinse, pentru noi a fost o experienţă care ne va motiva să muncim mai mult şi cu siguranţă vor veni şi rezultatele. Felicitări tuturor şi mult succes echipei din Odorhei în semifinale”, au transmis, cu fair-play, reprezentantele grupării constănţene.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide din sferturile de finală: CSM Alexandria - AFC Universitatea Olimpia Cluj 0-8, AFC Fair Play Joc Cinstit - ACS Piroş Security Arad 0-5, ACS Navobi Iaşi - ACS Heniu Prundu Bârgăului 1-13.

XXX

Aşadar, U Olimpia Cluj, Heniu Prundu Bârgăului (finalistele de anul trecut), Vasas Femina şi Piroş Security Arad sunt cele patru semifinaliste.

Luni, 16 mai, de la ora 11.00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din semifinale, eveniment transmis în direct pe FRF TV şi Liga Feminină. Meciurile se vor disputa într-o singură manşă eliminatorie, pe 1 iunie, urmând ca finala să se joace pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti, în data de 5 iunie.

Foto: Facebook / Selena Constanţa - Fotbal feminin

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.584 secunde