Fotbal feminin / Naţionala României a ţinut în şah puternica reprezentativă a Elveţiei

184
Fotbal feminin / Naţionala României a ţinut în şah puternica reprezentativă a Elveţiei - 1-1649584167.jpg

Articole de la același autor

Naţionala feminină de fotbal a României a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida cu puternica reprezentativă a Elveţiei, 1-1 (1-0), într-un meci disputat pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti, contând pentru Grupa G a preliminariilor Cupei Mondiale 2023.

România a deschis scorul în minutul 42, în urma unui corner, când Maria Ficzay a reluat cu capul în plasă un balon centrat de Mihaela Ciolacu.

Elveţia, care a controlat jocul în cea mai mare parte a timpului, şi-a creat multe ocazii de gol, având 18 şuturi la poartă (7 pe spaţiul porţii), dar a egalat târziu, în minutul 77, prin Rahel Kiwic, la prima atingere după intrarea pe teren, la o centrare reuşită de Maritz.

În alt meci, Republica Moldova - Croaţia 0-1.

România va juca următorul meci pe 12 aprilie, contra Croaţiei, la Velika Gorica. Tot marţi se vor juca şi partidele Elveţia - Italia şi R. Moldova - Lituania, informează Federaţia Română de Fotbal.

Câştigătoarele celor nouă grupe preliminare se vor califica direct la turneul final din Australia şi Noua Zeelandă. Ocupantele locurilor secunde vor disputa un play-off în octombrie 2022, care va trimite încă două echipe la Mondial şi o alta la barajul cu o naţională dintr-o altă confederaţie.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9175 secunde