Nicolae Ciucă, la Congresul PNL: "Nu am experienţă politică, dar niciodată nu mă voi lăsa prizonier"

406
1
Nicolae Ciucă, la Congresul PNL:
Nicolae Ciucă, candidatul unic la șefia PNL, a declarat duminică, înainte de congreul PNL, că vede lipsa sa de experianță în politică drept un atu și s-a declarat încrezător că va reuși să facă și în partid ce a reușit să facă la guvernare. „Sper ca prin acest demers PNL să-și găsească echilibrul”, a spus Nicolae Ciucă.

Înainte de prezentarea moțiunii cu care a candidat la șefia partidului, Nicolae Ciucă le-a cerut celor din sală să păstreze un moment de reculegere în memoria victimelor războiului din Ucraina.

Nicolae Ciucă a declarat în deschiderea congresului că nu are vechime în Partidul Naţional Liberal, nici experienţă politică şi nici că nu vrea să pară ceea ce nu este, dar a punctat că nici nu se va lăsa prizonier.

„Dragi liberali, am scris pe prima pagină a moţiunii că am făcut acest demers conştient că forţa unui partid nu stă într-un om. Forţa partidului este dată de primari, consilieri, preşedinţi de consilii judeţene, este dată de senatori şi deputaţi, dar mai ales este dată de toţi membrii PNL şi de votanţii noştri. Este adevărat - nu sunt un membru cu vechime în partid, nu am experienţă politică şi nici nu vreau să par ceea ce nu sunt, dar niciodată nu mă voi lăsa prizonier. Sunt pregătit să îmi asum această funcţie”, a spus Ciucă, duminică, în discursul susţinut la Congresul extraordinar al PNL.

Comentează știrea

Dorel
10 aprilie 2022
Woow

Tiganie ca la români. Daca prostimea îl voteaza pe molfăitu ăsta la Cotroceni, eu mă mut la Polul Nord.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4212 secunde