Forumul educațional MAGISTER, la "Andrei Șaguna"

134
Forumul educațional MAGISTER, la

Articole de la același autor

La Universitatea "Andrei Șaguna" din Constanța a avut loc Forumul Educațional MAGISTER, organizat de Inspectoratul Școlar Județean, Casa Corpului Didactic, SIVECO România și Editura NICULESCU.


Forumul a fost dedicat  profesorilor de limba și literatura română și celor de matematică, nivel de gimnaziu și de liceu, din județul Constanța. Prima parte, conferința "Cultura digitală în școala secolului XXI", s-a desfășurat în plen, cu circa 300 de participanți, și a fost susținută de lectori de prestigiu de la SIVECO România. Au urmat demonstrații practice cu manuale digitale interactive și multimedia care ajută elevii să-și folosească abilitățile digitale pentru aprofundarea materiilor de studiu, iar pentru profesori reprezintă o evoluție radicală a metodelor de predare.


A doua parte a forumului educațional s-a desfășurat pe specializări, cu prezentarea lucrărilor școlare de profil. În deschidere, președintele Universității "Andrei Șaguna", prof. univ. dr. Aurel Papari, le-a făcut oaspeților o prezentare a universității constănțene. 
Participanții au avut la dispoziție, la standul din holul universității, un număr mare de cărți din toate domeniile importante din punct de vedere editorial, inclusiv din partea OXFORD University Press, reprezentată în România de Editura NICULESCU.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Schimb de cărți la FORTE LIFE
Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Pentru prima dată la Constanța
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Cine a ieșit Miss "Andrei Șaguna"
Pagina a fost generata in 0.3288 secunde